Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ban z niczego!!

boyka27
 Share

Recommended Posts

gramn na tym serwie juz pare miesiecy dzis rano pogralem moze godzinke poszeldem do pracy na 14 przychodze o 22 odpalam CS-a i co zostalem zbanowany przez adma Prowokator gdzie oc jak nie mam zielonego pojecia!! moze mi ktos to wytlumaczyc??!!

ale ja dzis bylem od 14 w pracy i przychodze i mam bana kiedy ja gralem??!! nie czaje

zglaszam sprzeciw ogladalem demka one pokazuja tylko ze sobie na aimach radze wiedzialem ze koles wychodzil kilka razy to czekalem na niego a znajomosc mapy ulatwia miejsce gdzie wyjdzie. cholera jasna czlowiek nie uzywa zadnych chitow a wy jednym kliknieciem sobie go banujecie. na steamie bym gral z takim czyms?? nie po to go kupowalem by teraz takie rzeczy robic...

powtórzę jeszcze raz.

Widać jak kolega czitował,ponieważ to jest niemożliwe abyś strzelal cały czas prosto w łeb,a po za tym leciałeś za graczem celownikiem to już wystarczalny dowód,że posiadasz Wallhacka.

Więc powiem,że masz bana na czitowanie.

jesli slysze na sluchawkach u siebie na respie kogos i go nie widze to ide za nim celownikiem to chyba norma!

setki razy na tym serwie ludzi sie poznaje oni mnie i takie cos bym odjebal choc wiedzialem za ketchup ma adma??

zauwaz jak ja strzelam! pojedynczy pocisk i z tego z doswiadczenia wychodza hedy tak sie nauczyl czlowiek i tak juz mam

a jak dostaje nie wiedzac skad to tez znaczy ze mam wh??

Niech inni sie wypowiedza ja obecnie jestem na tel a na kompa wejde po 14.

Olales sobie poprzedni temat ktory zalozyl Never (mozliwe ,ze nie wiedziales o nim) w kazdym badz razie sprowadzilem Ciebie na forum bo z demka wynika,ze byles odpalony. Mozliwe,ze sie myle (tez jestem czlowiekiem) ale milo by bylo jak by wiecej osob zainteresowalo sie Twoim banem. Jezeli zaden z administratorow nie obejrzy demka to wniose o odbanowanie. Jezeli wszyscy jednoglosnie oznajmia ,ze ja never i dmg mamy racje to unbana nie powinienes dostac...

Nie możliwe jest to abyś słyszał terrorystę/CT z tak dużej odległości a po za tym celowałeś przez ścianę w gracza więc proszę nie oszukuj nas tutaj.

Wiemy,że i tak się nie przyznasz.

Proszę o rozpatrzenie tego tematu przez Administratorów 4fun itd .

po 14 mnie nie bedzie wiec prosze nie reagowac zbyt pochopnie typu zamykanie tematu bo ja tego tak nie moge zostawic. za bardzo polubilem ten serw by juz tam nie grac...

Never a co kazdemu robisz demko co w damyn momencie jest najlepszy na mapie lub b.dobrze mu idzie??!!

Never a co kazdemu robisz demko co w damyn momencie jest najlepszy na mapie lub b.dobrze mu idzie??!!

Nie nie robię tylko ciebie już podejżewałem o czity już od dawna.Myślałem,że dobrze grasz tak.

Ale postanowiłem przejść na specta i to sprawdzić.Już po drugiej akcji zauważyłem,że posiadasz WallHacka.

Celowałeś przez parę rund w gracza przez ścianę.

Jak tak chcesz to sprawdzę jeszcze raz sprawdzić demko i się upewnić czy posiadasz czity.

Choć myślę,że i tak widać WallHacka :>

ja nawet nie mam zbindowanych kalwiszy nie wiedzialem jak demko odtworzyc by siebie zobaczyc w akcji a wogole nie wiem jak chity wlaczyc jak juz bym je sciagnal??!! heh aha skoro celuje przez sciane to sakd wiesz ze centralnie w kolesia celuje?!?!! mama steama od 2008 roku wiec czlowiek umie co nieco grac. bynajmniej aimy uwielbiam..

ja nawet nie mam zbindowanych kalwiszy nie wiedzialem jak demko odtworzyc by siebie zobaczyc w akcji a wogole nie wiem jak chity wlaczyc jak juz bym je sciagnal??!! heh aha skoro celuje przez sciane to sakd wiesz ze centralnie w kolesia celuje?!?!! mama steama od 2008 roku wiec czlowiek umie co nieco grac. bynajmniej aimy uwielbiam..

Kogo ty tutaj chcesz oszukać ?

To,że masz steama z 2008 roku to nie znaczy,że grałeś tyle .

Każdy może sobie kupić na allegro steama nawet z 2004 roku ....

Dlaczego wiem,że celujesz ? Heh akurat powiem ci,że leciałeś celownikiem po ścianie ... i akurat udało ci się niby strzelić prosto w głowę przez ścianę już kolejny raz... W takie bajki nie mam zamiaru wierzyć ...

A Głupa nie udawaj ....

a ciekawe co ty bys robil jak ktos nieslusznie by Cie posadzil o wh!!?? jak mam wam udowodnic ze nie mailem??!!

Daj jakiś dowód,że nie posiadasz WallHacka jeśli go nie masz to niestety,będzie ban za Wallhacka bo na demku wyraźnie widać ...

Hmm... dla mnie nie do końca ma coś. Wstrzymuję się od osądów bo nie jestem pewien. Ja mam steama od 2004 roku i co może go kupiłem? Właśnie, że nie bo ja jestem jego posiadaczem już 8 lat.

Zbyt ostro go osądzacie o czity. Kilka razy przejrzałem i moim zdaniem raczej nie ma.

Wolał bym jednak, żeby wypowiedział się ktoś jeszcze kto bardziej ogarnia.

Sprawdzałem demo na nonsteam i również myślałem ,że to nonsteam także byłem w 99% pewien ale dziś obejrzałem jego grę jeszcze raz na słuchawkach i te namierzanie przez ściany może się wydawać trochę podejrzane. Lecz bardzo trudno rozkminić czy coś miał. Każdy odpalony w końcu wpadnie... Opiszę zaraz te akcje ,które były nie jasne w minutach i sec. Mogę również nagrać te akcje i wrzucić na YT abyście nie musieli wchodzić w CS'a ,bo znam takich leniuchów :)

Dobrze skoro dmg nie jesteś pewien (zinbo również) to wnoszę o unban .

Następnym razem niech ktoś screeny zrobi jak taka sytuacja będzie miała miejsce.

Jeśli natomiast gracz ucieknie to wniosę o zbanowanie gracza na zawsze.

/Dostałeś unbana.

Następnego razu już nie będzie (mam nadzieję ;)! )