ksu13 Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Wszystko Spoko tylko dlaczego szanowny admin m1 nie zrobił ssy.Tak tak ja rozumiem że był pewny swojej decyzji bo i tak może być ale jednak ssy to ssy. I dodam tak nie jestem nowym graczem więc chyba jakieś sprawdzenie mi się należy.Konto mam od dawna na wiejskiej grałem jeszcze ze starą ekipą tutaj: Np: Wonsacz, Louu,Wolny91,L3wy,Tonio itp. Zapewne Głowy admin Jaśnie Pan tych ludzi kojarzy a może i mnie.Czekam na rozpatrzenie w tej sprawie czy będzie ono pozytywne lub negatywne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Podaj godzinę i mapę na jakiej grałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksu13 Posted March 2, 2012 Author Report Share Posted March 2, 2012 Była to 14.52 a mapa scoutzknivez3 .Z góry dziękuje za zainteresowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 powiem,że tak myślę,że posiadasz czity ale pewien nie jestem. Patrzyłeś sporo przez ściany i wiedziałeś,że terrorysta raszuje. Niech ktoś inny zobaczy demko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksu13 Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 Byłbym wdzięczny za opisanie sekundy albo rundy w którym masz/macie zastrzeżenia do ,,czitowania". Czy któryś z szanownych adminów mógłby wejść i wypowiedzieć się.Tak wiem admin też człowiek ale widzę że wchodzą na forum lecz nie dodają wpisów.Bo szkoda mi przestać grać tutaj a w każdej chwili ssy mogą polecieć i nie ma wątpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Tak tak ja rozumiem że był pewny swojej decyzji bo i tak może być ale jednak ssy to ssy. Skoro mógł być pewny to oznacza tylko jedno - ban słuszny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 te ss'y i tak teraz chuja dają jak są haxy co robią 2x ssy z wh do jednego folderu i czyste do drugiego więc ss'ami już teraz za bardzo nie ma co się bronić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Do zamknięcia. Ban przyjęty ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Never nie spamuj bezsensownymi postami nic nie wnoszącymi do tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Pilnuj Ogarniaczu Gnoju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Staram się Jeśli ta zaistniała sytuacja się wyjaśni to zamknę temat, póki co ni widu ni słychu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts