IbIza_PL Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Twój nick : IBiZa Twoje Steam ID: NS Nick Admina , na którego składasz skargę : Amur Data i Godzina - 02.03.2012, 21:35 Opis Sytuacji : Dostałem bana na 10h od admina Amur powód tego bana był "Odpocznik" gdyż chodziło o to iż powiedziałem mu aby nie skracał mapy, on na to "zamknij pizde" i poleciał ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Boże kurwa... Po Pierwsze: Na Baw nie można skracać mapy Po Drugie: Zacząłeś mnie wyzywać Po Trzecie: Wjechałeś na moich rodziców, gdybyś tylko mnie cisnął bym Ci po prostu nie dał bana, bo sam Ciebie wyzwałem po tym jak ty zacząłeś... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Hmm... nie byłem przy tej akcji naprawdę szkoda mi gościa :/ A ban z powodem "Odpocznij" to oznaczał co ?(żeby nie wyzywał czy co ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 oznacza to, że odpoczął bo od gry zwoje mózgowe mu się przegrzewają i wrzuca na rodziców Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 Jak wrzucił na rodziców to trze babyło mu dać na kilka dni albo na tydzień. Oduczył by się szczeniactwa, takie chamstwo trzeba zwalczać chamstwem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 takie chamstwo trzeba zwalczać chamstwem Nie sądzę by to była odpowiednia rada ale ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 ognia ogniem nie zwalczysz tak samo jak tego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 2, 2012 Report Share Posted March 2, 2012 jakich my tu filozofów mamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
T!G3R Prawdziwy Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Mysle ze amur jes bardziej porywczy odemnie xD i czasami mozesz kogos ostrzegac a nie tam odrazu walisz bany ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 jakich my tu filozofów mamy Wiem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 T!ger wybacz... Aczkolwiek Ci co przegną, dostają bany bez ostrzeżenia I to samo leci w twoim kierunku, bo naprawdę przeginasz pałe i prowokujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Jeszcze nie widziałem takiej akcji,żeby Tiger coś zrobił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Jeszcze nie widziałem takiej akcji,żeby Tiger coś zrobił ja tak samo . Nie mamy dowodow za bardzo na to wbijanie na rodzicow mogles kopiowac fragment z konsoli albo cos ;] bo pewnie wiedziales ze skarga poleci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChudSoN.! Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 No mogłeś na przynajmniej 1 dzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ognia ogniem nie zwalczysz tak samo jak tego ... Pozwól że się wypowiem Kupa a kupa kupie nie kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Moim zdaniem ban słuszny i polecam zakończenie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 4x@UP Ci co chcą sprawdzą logi geniuszu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts