Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Nick podejrzanego: BumBleBee

Mapa: Jail_Polska

Kto złapał: nunra

Rodzaj wykroczenia: Nagminne nadużywanie admina

Dowód: Jak coś mu się nie podobało to slapował, tak samo zabijał pod pretekstem, że to nie jest krok przed cele, a może zrobiłem większy, żeby nie blokować? Jest śmieszny i w ogóle się nie nadaje na admina, bo nie reaguje na pytania ze strony graczy...

A oto dowód:

http://imageshack.us...030300001r.jpg/

http://imageshack.us...2030300002.jpg/

Proszę o ukaranie admina. Dodam jeszcze, że dla niego sekundy to są microsekundy, do pięciu sekund odlicza jak ja do dwóch i nikt prawie nie doszedł na czas. Gdzie tu sens takiej gry? Połowa serwera ucieka przez taką gre "na fragi". Upomniałem się o to, to nawet nie zareagował, bo po co, a chyba jest jakiś regulamin? Admin MUSI odpowiadać na pytania graczy. Taki z niego admin jak zemnie spadochroniarz.

popieram dostałem bana przed chwilą na 5 minut za to ze się przez przypadek zrespiłem i koleś nie mógł na deagle wziąć

i ban ze Lamie i jego komentarz przez mikro że mam sie ogranąć więc kurwa też jestem za tym zeby nie miał adma

Ale admin też ma jakiś obowiązek, prawda? A nie tylko prowadzić i niech się dzieje co chce...

I jeszcze jedno! Ja się pytam, dlaczego jego 9-letni brat też może banować, wszystko robić, czyli też jest adminem?

To znaczy, że wiek tu nie ma znaczenia? To ja zawołam swojego brata 8-letniego, też mu dajcie admina, dobry pomysł.

BumBleBee, a ty się tak nie wywyższaj tym adminem, bo widać jak się zachowujesz, to że grają tam same dzieci, to nie znaczy, że nikt nie będzie ci zwracał uwagi na twoje irytujące i nie na miejscu zachowanie.

Najbardziej mnie rozwalają twoje sekundy, połowa nie daje rady dojść, ja sobie helikopter załatwie, żeby te twoje milisekundy ogarnąć... taka właśnie jest prawda i ta twoja gra na fragi... to jest Sztuka -H@H@H@H@- być top1 na jailu, zazdroszczę ci. Powodzenia, powinniście sprawdzać kto dostaje funkcje admina, a nie taki plebs, który uważa się tam za króla i wszystko mu wolno.

W sumie racja te dzieci widzą w tobie guru życiowego i takiego "wodza orków".

Ja już nie ingeruje, bo kończe grę na tym serwerze, skoro widzę co się dzieje. PŁASKI, tam był tylko wzorem admina, a reszta to zwykła psiarnia i plebsy, lub rzadko wchodzą na serwer, nieraz widziałem admina, ale tylko raz na miesiąc, także fakt pozostaje.

O prosze? Teraz obrona BumBleBee, jebane psiapsiuły, same zera.

Oczywiście moja wypowiedź zostanie głęboko w dupie, mam na was wyjebane...

W ogóle admin nie może banować admina, to się kara należy do kurwy nędzy.

Plaski to nie 1 raz wbiles do TT po czasie wiec jak widzisz ze ktos zostal to niewbijaj bo tylko admin moze w trakcie rundy wbic.

yyy znajdź mi ten podpunkt w regulaminie

http://forum.wiejska-chata.pl/topic/3910-regulamin-servera-jail-break-vol-wiejskie-zycie/

Jak tak się zachowujesz to nie dziwie się ,że gracze chcą odejść. Nie jesteś pępkiem świata, to że masz admina to nie oznacza że możesz robić co Ci się żywnie podoba. Mam nadzieję ,że Adam zainteresuje się tą sytuacją.:)

dlatego że przedłużałeś uciekałeś a koniec mapy był -.-

Haha po

1. Było 2 CT i najpierw poszedł na degle z tym 2

2.Dla ciebie koniec mapy to jest koło GR to ty śmieszny jesteś

3.Uciekłem trochę dalej ponieważ nie umiem grać na degle z bliskiej odległości

Proszę o ukaranie admina. Dodam jeszcze, że dla niego sekundy to są microsekundy, do pięciu sekund odlicza jak ja do dwóch i nikt prawie nie doszedł na czas. Gdzie tu sens takiej gry? Połowa serwera ucieka przez taką gre "na fragi". Upomniałem się o to, to nawet nie zareagował, bo po co, a chyba jest jakiś regulamin? Admin MUSI odpowiadać na pytania graczy. Taki z niego admin jak zemnie spadochroniarz.

1.Od razu to się admina nie zabiera zdarzyło się raz to co adma ma stracić

Ile razy Płaski kurwa wchodzi do TT jak mają życzenie

PŁASKI, tam był tylko wzorem admina,także fakt pozostaje.

Nie podlizuj się i Płaski to nie jest król serwera bo jak bym nagrał ile razy slapował to by więcej warnów zarobił niż BumBle

Bumble admina dostałeś ty a nie twój brat więc z jakiej paki on korzysta i w ogóle co ty tam odpierdalasz od samego początku jak dostałeś admina są problemy z tobą i z płaskim nadużywanie poprzez pisanie na biało czy to na zoombie czy na jailu. Przeginasz jeszcze jedna skarga i out.

Nie chcę aby znowu kolejni gracze zaczęli stąd wydupiać, nie chcemy tracić graczy jak VooFy. Jeżeli to wszystko prawda co napisał autor tematu to wnoszę o zabranie flag adminowi. Serwer już traci ,bo zaborze działa i kradnie graczy. Jail powinien być zabawą ,a admin ma pilnować. Normalny admin by nie nadużywał specjalnego czatu do jakiś głupot. I przyznaję trochę racji VooFy'emu lecz ostatni raz gadasz o naszym Jailu glupoty. Jail jest dobrym serwerem choć może gracze go nie szanują.

gracze akurat uciekają bo serwer co chwile pada tak jak napisałem wyżej ostatnia szansa bumble wymyśl hasło i wyślij mi na gg

a tak btw. Plaski i BumBleBe czas najwyższy uregulować składki za admina, przekażcie dalej Assowi itp

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.