Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

High Grow

Recommended Posts

5349775121mn8.th.gif

High Grow - bardzo fajna gierka, w ktorej zajmujemy sie hodowlÂ? roÂ?linek.

(jakich to chyba nie musze tÂłumaczyc :lol: )

Na ekranie swojego monitora moÂżemy obserwowaĂ? jak rozwijajÂ? siĂŞ zielone krzaczki marihuany. Musimy je podlewaĂ?, nawoziĂ? a takÂże najprzyjemniejsza rzecz na koniec - Â?cinaĂ?! hehe palic sie nie da xD

Ta gra raczej jest dla cierpliwych bo kieÂłkowanie, wzrost, rozkwit itp... postĂŞpuje tak samo jak w prawdziwej konopii :D

Jak ktos w to gra lub graÂł, a ma jakis poradnik to niech podrzuci zawsze cos to wiecej bedzie :D

Masz gre o podobnej tematyce?? Pisz

[glow=yellow]Link do gry:[/glow]

http://www.pobieralnia.org/plik-667-highgrow.html

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

frajer to moze ty jestes :lol:

pale bo lubie, nie wiesz co tracisz a to wszystko przez pierdolonych politykow z naturalnej ganji narkotyk zrobili :-/

Ji^Had z tego co widze jestes skinem tak ? zawsze myslalem ze skini sie tego nie tykaja...napisz cos o tym

Rzodkiew co ci z tego ze oszukasz program, wole miec ta satysfakcje ze doszlem do tego bez oszustw.

z naturalnej ganji narkotyk zrobili :-/

Nie wiem co ty pierdolisz, naturalna ganja to samosiejka, gadaja na to "sieja" i bys musial tego kurva chyba kilo zjarac zeby sie pozadnie ujebac.

To co ty mowisz to nic innego jak kupa chemii....

Ja tam zapale raz na ruski rok, praktycznie moge powiedziec ze nie pale ^^

Ji^Had z tego co widze jestes skinem tak ? zawsze myslalem ze skini sie tego nie tykaja...napisz cos o tym
hummm moze jestes malo poinformowany ale skoro sam stwierdziles ze z "NATURALNEJ GANJI" to w czym problem ? z twoim tokiem myslenia nie powinienem tez palic fajek cygar i tytoniu fajkowego ? twoj post miesza 2 pojecia przemysl to co napisales pozniej mzoesz sie odezwac

To co ty mowisz to nic innego jak kupa chemii....

wiec wytlumacz mi jak z ziarenka zrobisz kupe chemii? :roll:

Tej "samosieji" sa odmiany kolego :P i to od odmiany zalezy czy bedzie miala kopa i od tego jak sie ja hoduje.

A tobie pewnie chodzi o to ze "dillerzy" wpierdalaja do ziela jakies inne chemikalia dlatego tak Âłep ryje...

Ji^Had widocznie jestem slabo poinformowany, teraz bede wiedzial ;-)

Spytam Fibak ciebie tak...

co bys wybraÂł do podlewania? Eter czy nawoz z ogrodniczego ktory daje podobne efekty a nie jest szkodliwy?

Wszystkie skÂładniki potrzebne roslince sa zawarte w nawozach z ogrodniczego w tym azot i inne mikro i makro elementy ktore sa potrzebne do zycia roslince.

Chcesz sie o tym wiecej dowiedziec to zaparaszam www.haszysz.com www.forum.haszysz.com

Poczytaj i wtedy mozemy pogadac ;]

PS. co to pH ziemi rzodkiewa to uzywa sie naturalnych skladnikow np. wapna do kontrolowania ph ziemi bo jak ph bedzie za niskie albo zbyt wysokie to sklaniki odrzywcze w ziemi poprostu sie blokuja nawzajem i roslina tego nie przyjmuje.

Co ty kurva pierdolisz ? Czy ja gadam o nawozeniu ziemi ? Eterem sie zielsko spryskuje, czasami jak ktos nie ma dostepu np. do szpitala do spryskuje to innymi tanimi swinstwami, widac ze nie wiesz wogole co to jest eter, co myslisz ze na forach sie naczytales i wszystko wiesz ? Moze czasami doswiadczenie > przeczytany text ?

Wiec plis nie pierdol mi tu, ja mowie o eterze a ten mi wyskakuje z nawozem hahahaha xD

Kolejny napalony i zaparczywy nastolatek ? oO

GRA JEST BARDZO FAJNA, PODOBA MI SIE BARDZO :P <--- post o grze xD

ehh przyznam z eterem nie wiedzialem ocb. ^^ improwizacja musiala byc :P

doswiadczenie jakies mam pomagam bratu ;)

przynajmniej ja nie spryskuje ani nie dodaje jakichs syfow..

komar pochwal sie swoja wiedza kozaku ;] a co do komet to moze ty ciagniesz bo palic nie umiesz :P

koniec off top :evil:

ehh przyznam z eterem nie wiedzialem ocb. ^^ improwizacja musiala byc :P

Tu siê sko�czy³ês, pogr�¿y³ês, zakry³es nogami - jak kto woli :P

:arrow: W gre niegraÂłem, aczkolwiek pewnie ciekawa. Ostatnio nie mam czasu na takie "dÂługo-dystansowe" gierki.

Nie no gra zajebista

A ty czekoladyn to nei zdzieraj z wegorzewem to raz, a dwa zeÂ? sie naczytal w googlach ze murzyni i wszyscy coooooooooool ziomale pala to nie bedziesz gorszy i tez poudajesz : O. Naczytales sie jakichs pierdol z www.jak.napiac.sie.przez.internet.i. :P byc.fajnym.com , tyle

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.