czekoladyn Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 High Grow - bardzo fajna gierka, w ktorej zajmujemy sie hodowlÂ? roÂ?linek. (jakich to chyba nie musze tÂłumaczyc ) Na ekranie swojego monitora moÂżemy obserwowaĂ? jak rozwijajÂ? siĂŞ zielone krzaczki marihuany. Musimy je podlewaĂ?, nawoziĂ? a takÂże najprzyjemniejsza rzecz na koniec - Â?cinaĂ?! hehe palic sie nie da xD Ta gra raczej jest dla cierpliwych bo kieÂłkowanie, wzrost, rozkwit itp... postĂŞpuje tak samo jak w prawdziwej konopii Jak ktos w to gra lub graÂł, a ma jakis poradnik to niech podrzuci zawsze cos to wiecej bedzie Masz gre o podobnej tematyce?? Pisz [glow=yellow]Link do gry:[/glow] http://www.pobieralnia.org/plik-667-highgrow.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 haha kiedys w to gralem ale spalilem rosline bo za duzo slonca miala nudnawe troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 nie "sÂłoĂ?ca" tylko Â?wiatÂła xD oj ty rzeczywiscie wtedy cos paliles Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nie pale tego swinstwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 no nie palisz bo juz cie dosc zniszczylo:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 nie paliÂłem nie pale i nie bede paliĂ? palÂ? tylko frajerzy xD wyjÂ?tek to jihad bo nie chce byc blacklisted Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 gra jest banalna musisz trzymac lekko kwasowe ph, potem ustawiasz stale anwadnianie potem wchodzisz w zegar windowsa zmieniasz date o np 3 miesiace i w 20 min masz wielka roslinke:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 hummmm wiec uznajesz za frajera min beezelizma virusa z tego co wiem Juvego itp ;] wjebales sie na maxa ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 frajer to moze ty jestes pale bo lubie, nie wiesz co tracisz a to wszystko przez pierdolonych politykow z naturalnej ganji narkotyk zrobili :-/ Ji^Had z tego co widze jestes skinem tak ? zawsze myslalem ze skini sie tego nie tykaja...napisz cos o tym Rzodkiew co ci z tego ze oszukasz program, wole miec ta satysfakcje ze doszlem do tego bez oszustw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 pale bo lubie, nie wiesz co tracisz a to wszystko przez pierdolonych politykow z naturalnej ganji narkotyk zrobili :-/ zabrzmialo to jakbys palil od 4 roku zycia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 z naturalnej ganji narkotyk zrobili :-/ Nie wiem co ty pierdolisz, naturalna ganja to samosiejka, gadaja na to "sieja" i bys musial tego kurva chyba kilo zjarac zeby sie pozadnie ujebac. To co ty mowisz to nic innego jak kupa chemii.... Ja tam zapale raz na ruski rok, praktycznie moge powiedziec ze nie pale ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ji^Had z tego co widze jestes skinem tak ? zawsze myslalem ze skini sie tego nie tykaja...napisz cos o tym hummm moze jestes malo poinformowany ale skoro sam stwierdziles ze z "NATURALNEJ GANJI" to w czym problem ? z twoim tokiem myslenia nie powinienem tez palic fajek cygar i tytoniu fajkowego ? twoj post miesza 2 pojecia przemysl to co napisales pozniej mzoesz sie odezwac Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 chcesz zeby szybciej rosÂło przestaw zegar w windzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 To co ty mowisz to nic innego jak kupa chemii.... wiec wytlumacz mi jak z ziarenka zrobisz kupe chemii? :roll: Tej "samosieji" sa odmiany kolego i to od odmiany zalezy czy bedzie miala kopa i od tego jak sie ja hoduje. A tobie pewnie chodzi o to ze "dillerzy" wpierdalaja do ziela jakies inne chemikalia dlatego tak Âłep ryje... Ji^Had widocznie jestem slabo poinformowany, teraz bede wiedzial ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 jak bys nie wiedzial to samosieje zawsze beda slabsze od tego co kupujesz u handlarzy. zeby ziele mialo wiecje thc podlewa je sie odzywak z azotu co daje inne ph od zwyklego w zwiazku z tym twoje ziele ma wiecej thc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 wiec wytlumacz mi jak z ziarenka zrobisz kupe chemii? :roll: A dlaczego podlewaja to Eterem ? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Spytam Fibak ciebie tak... co bys wybraÂł do podlewania? Eter czy nawoz z ogrodniczego ktory daje podobne efekty a nie jest szkodliwy? Wszystkie skÂładniki potrzebne roslince sa zawarte w nawozach z ogrodniczego w tym azot i inne mikro i makro elementy ktore sa potrzebne do zycia roslince. Chcesz sie o tym wiecej dowiedziec to zaparaszam www.haszysz.com www.forum.haszysz.com Poczytaj i wtedy mozemy pogadac ;] PS. co to pH ziemi rzodkiewa to uzywa sie naturalnych skladnikow np. wapna do kontrolowania ph ziemi bo jak ph bedzie za niskie albo zbyt wysokie to sklaniki odrzywcze w ziemi poprostu sie blokuja nawzajem i roslina tego nie przyjmuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Przepraszam bardzo, ze sie wcinam w rozmowe, ale to jest temat o grze czy dyskusja o marihuanie (czy jak to sie tam pisze) ? Kazdy kolejny post nie na temat bedzie usuwany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Co ty kurva pierdolisz ? Czy ja gadam o nawozeniu ziemi ? Eterem sie zielsko spryskuje, czasami jak ktos nie ma dostepu np. do szpitala do spryskuje to innymi tanimi swinstwami, widac ze nie wiesz wogole co to jest eter, co myslisz ze na forach sie naczytales i wszystko wiesz ? Moze czasami doswiadczenie > przeczytany text ? Wiec plis nie pierdol mi tu, ja mowie o eterze a ten mi wyskakuje z nawozem hahahaha xD Kolejny napalony i zaparczywy nastolatek ? oO GRA JEST BARDZO FAJNA, PODOBA MI SIE BARDZO <--- post o grze xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eastern Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 wiĂŞc tak gierka spoko luuz podoba mi siĂŞ czekoladka trochu ci pojechali Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 gnojek tydzien temu sciagnal po raz pierwszy komete i mysli ze wszystko wie o chodowli, jeblem na ziemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 gra nawet spoko ;D nawet b. fajna ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
czekoladyn Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 ehh przyznam z eterem nie wiedzialem ocb. ^^ improwizacja musiala byc doswiadczenie jakies mam pomagam bratu przynajmniej ja nie spryskuje ani nie dodaje jakichs syfow.. komar pochwal sie swoja wiedza kozaku ;] a co do komet to moze ty ciagniesz bo palic nie umiesz koniec off top :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 ehh przyznam z eterem nie wiedzialem ocb. ^^ improwizacja musiala byc Tu siê sko�czy³ês, pogr�¿y³ês, zakry³es nogami - jak kto woli :arrow: W gre niegra³em, aczkolwiek pewnie ciekawa. Ostatnio nie mam czasu na takie "d³ugo-dystansowe" gierki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Nie no gra zajebista A ty czekoladyn to nei zdzieraj z wegorzewem to raz, a dwa zeÂ? sie naczytal w googlach ze murzyni i wszyscy coooooooooool ziomale pala to nie bedziesz gorszy i tez poudajesz : O. Naczytales sie jakichs pierdol z www.jak.napiac.sie.przez.internet.i. byc.fajnym.com , tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts