nie_pytaj Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 otóż nie jest to taka skarga ot co. Powiem inaczej. As junior dzisiaj ma ostatni dzień admina i zaczyna szajbowac <juz zaczał> Dał kazdemu bana premamentnego mi tez za nijakie przeklinianie i to perma. dzialo sie gdzies kilka minut przed napisaniem. Mam duo świadkow m.in Bad Boy kris Lubie placki i jeszcze z 9 osob. Licze na szybki unban. PS. Ci co dostali bana mozecie pisac Tutaj by dostali ub Dosłownie kazdemu dawał bana po kolei kazdemu powody: aim wallhack przeklinianie i cos tam jeszcze. Nie wymyslam tego ot co i przepraszam ze nie zastosowalem sie do wzoru bo mnie juz szlak trafia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serim Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Dostałem bana perma , tez bylem. Ale mam zmienne ip i kij mu w oko. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 3, 2012 Author Report Share Posted March 3, 2012 i załączam screena z wiejskiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 chłopaczyna stracił już admin, a wy macie unbana już wszyscy możecie grać przepraszamy za tego niekompetentnego bachora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nam Ciebie również jest żal, widać że jesteś niekompetentną osobą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts