coach Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Witam Mam problem z simonem :/ mianowicie wchodzę sobie od 2ch dni do ct i biorę simona a na górze pisze coach jest simonem i do tego momentu jest wszystko ok lecz po 5 sekundach simon znika i już nie mogę prowadzić i tak w kółko :/ proszę o naprawienie tego błędu. Ps. Dziś na serverze jest just 107 dzień na mapie jail_discovery i nie uruchamia się vot ze zmianą :[[ Pozdrowienia : Coach :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 To nie jest błąd tylko po prostu nie wpisujesz od razu /simon tylko po kilku sekundach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coach Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 już dawno to obczaiłem ) zamknijcie temat Ps. Jak by ktoś miał problem to nie wpisujcie od razu simona tylko jak się zacznie runda: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts