Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

shino cep

Recommended Posts

shino ten pederasta jebany wszedl i jak poprostu uzywalem micro daj mi mute a inni pierdolili bez sensu...nadużycie admina...a twierdzil ze mi trzeszczy micro mimo tego pytalem sie czy tzreszczy mi micro na TS i nie trzeszczal wiec ten cep jebany naduzywa admina...robi to co mu sie podoba...!!!!!!

ty sobie nie pozwalaj myslisz ze masz admina to mozesz dawac mute komu chcesz ? chyba cie pojebalo...o_O po za tym nie darlem sie cepie tylko mowilem nie podobalo sie ze uzywam micro trzeba bymi mnie zmutowac dla samego siebie a nie na serwie leszczu chuj mnie obchodzi ze jestes adminem naduzywasz go i tyle...inni dra ryje to nic nie powiesz nawet glabie bo ich znasz i oni moga ? gowno mnie to obchodzi ze twoi koledzy...admin powinien byc bez stronny nie taki idiota jak ty

nie darlem sie cepie

chyba cie pojebalo.

a nie na serwie leszczu

chuj mnie obchodzi ze jestes adminem

admin powinien byc bez stronny nie taki idiota jak ty

shino ten pederasta jebany

nie trzeszczal wiec ten cep jebany

Podbijam nbk

Temat zamykam bo kolega jakiś nadpobudliwy jest a on dał mu tylko mute.

Jego kultura osobista nie najlepiej świadczy o nim samym i na miejscu shino zalał bym go betonem a nie dał mute :-P

jak poprostu uzywalem micro daj mi mute a inni pierdolili bez sensu

robi to co mu sie podoba.

yy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.