FanzloH vOn ObzylC Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 shino ten pederasta jebany wszedl i jak poprostu uzywalem micro daj mi mute a inni pierdolili bez sensu...nadużycie admina...a twierdzil ze mi trzeszczy micro mimo tego pytalem sie czy tzreszczy mi micro na TS i nie trzeszczal wiec ten cep jebany naduzywa admina...robi to co mu sie podoba...!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Nie pozwalaj sobie. darles sie i trzeszczalo. mowilem zebys byl ciszej to zaczolas sie pultac do dostales mute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 4, 2012 Author Report Share Posted March 4, 2012 ty sobie nie pozwalaj myslisz ze masz admina to mozesz dawac mute komu chcesz ? chyba cie pojebalo...o_O po za tym nie darlem sie cepie tylko mowilem nie podobalo sie ze uzywam micro trzeba bymi mnie zmutowac dla samego siebie a nie na serwie leszczu chuj mnie obchodzi ze jestes adminem naduzywasz go i tyle...inni dra ryje to nic nie powiesz nawet glabie bo ich znasz i oni moga ? gowno mnie to obchodzi ze twoi koledzy...admin powinien byc bez stronny nie taki idiota jak ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 Fanzloh poluzuj sanki troszq Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 ty sobie nie pozwalaj leszczu chuj mnie obchodzi ze jestes adminem nic nie powiesz nawet glabie idiota jak ty wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 4, 2012 Report Share Posted March 4, 2012 nie darlem sie cepie chyba cie pojebalo. a nie na serwie leszczu chuj mnie obchodzi ze jestes adminem admin powinien byc bez stronny nie taki idiota jak ty shino ten pederasta jebany nie trzeszczal wiec ten cep jebany Podbijam nbk Temat zamykam bo kolega jakiś nadpobudliwy jest a on dał mu tylko mute. Jego kultura osobista nie najlepiej świadczy o nim samym i na miejscu shino zalał bym go betonem a nie dał mute :-P jak poprostu uzywalem micro daj mi mute a inni pierdolili bez sensu robi to co mu sie podoba. yy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts