Prowokator Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Karaoke odbędzie się w czwartek dnia 08.03.2012 r. O godzinie 19.30 Jako ,że karaoke przypada na dzień kobiet to cały event proponuję zadedykować wszystkim kobietom,które są dla nas najważniejsze no i oczywiście wszystkim Paniom z naszej wiejskiej społeczności Jury : Michał Prowokator Ola Uczestnicy : Fireblader Aga Ursek Tulipanek Wombat Zalewa Orzeh? VIP : Dmg & Jaśnie Pan Na koniec chciałbym dodać ,że z powodu małej liczby chętnych osób zapisywać można się aż do odbycia się owego karaoke czyli do godziny 19.30 - 08.03.2012 r. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 W czwartek od 18:00 nie mogę ... Proszę o wypisanie mnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 w czwarteczek od ktorej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 juz uzupelnilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 bump... o ile w ogóle coś z tego będzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 go go go ja tancze do kazdego wykonawcy <dance> Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ok, przepraszam za spóźnienie. Jak mówiłem po 19:00 wbijam także zaraz będę. KARAOKE UWAŻAM ZA UDANE :-) Dopatrzyliśmy się już co poprawić i co dodać aby było jeszcze śmieszniej i przyjemniej. Taka sweet focia Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 hyhyhy troszke haosu bylo i malo uczestnikow ale za pewne nastepnym razem bedzie o wiele wiele lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 nastepnym razem bedzie o wiele wiele lepiej Na pewno! bo ja będę, teraz mi coś wypadło KURWA!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 No pewnie,ze bylo fajnie. Oczywiscie nie obylo sie bez problemow no ale karaoke udane ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ta musialam na spotnanie proawdzic, ale bylo ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 ale dmg elegancka ta mape zrobil, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 no :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Będzie lepiej dopracowana następnym razem Zamiast czerwonych X będzie zielone TAK. Zapadnia już na 100% będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 To gicior dobrze,że mikrofon zaczął mi działać Najlepiej jak virus opowiadał aż tu nagle headshot hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Jestem na fotce i mam podnietę ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 dMg moja propozycja co do mapy, zeby zrobic takie zaplecze kolo sceny odrazu, gdzie beda uczestnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Aga, właśnie to chciałem zrobić ale pomyślałem ,że X-Factor z tego wyjdzie. OK zobaczymy jak to wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Może coś w stylu must be the music? :] 4 terrorystów (jury) będzie za szybą z przyciskami a CT po kolei będzie wychodzić na scenę i śpiewać. Szyba musiałaby być konkretna, żeby nie było można przez nią strzelać lub wgrać plugin onlyknife Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Raczej takiego czegoś nie będzie, owszem mapa będzie dopracowana o kilka szczegółów ale takiego czegoś jak Ty podałeś nie zrobię chyba ,że pomysł chwyci i więcej osób będzie coś takiego chciało. 3 Jury w zupełności wystarczy - w końcu to karaoke i żadnego Jury nie powinno być ale fajniejsza zabawa Nadchodzące zmiany na mapie : ~ogólnie zmieniony wygląd sceny na bardziej estetyczny. ~pokój DJ ,który będzie niedostępny. ~zmiana X na napis TAK lub coś podobnego ale podświetlenie zielone. ~bardziej zaawansowany kod vip i będę sprawdzał kto wchodzi, tylko wyznaczone osob. ~i więcej opcji ale to w trakcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 ~ogólnie zmieniony wygląd sceny na bardziej estetyczny. ~pokój DJ ,który będzie niedostępny. ~zmiana X na napis TAK lub coś podobnego ale podświetlenie zielone. ~bardziej zaawansowany kod vip i będę sprawdzał kto wchodzi, tylko wyznaczone osob. ~i więcej opcji ale to w trakcie... Dobre pomysły ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 i bardzo dobrze no i ten ogar z ludzmi ktorzy w 1 czesci caly czas zabijali nas jurorow i uczesnikow ze bylo ciagle trzeba robic resy .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts