ememe Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Nawet nie wiedziałem, że Kamper zrobił mi screeny bo nic mi nie pokazało, ale w cstrike mam wiec zara link [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin KampeR [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'DOSTALES BANA NA EVER YA WH GDZIE SCREENZ ' [AMXBANS] Length: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:25574124' [AMXBANS] Your IP: '78.88.191.13' [AMXBANS] ======================================= Jednak pisze, ale zwróciłem na to uwagi wiec wrzucam teraz. http://wyslijto.pl/plik/80ew3g6uzx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 moim zdaniem raczej czyste czekam na wypowiedź innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 DOSTALES BANA NA EVER YA WH GDZIE SCREENZ Odnośnie tego powodu nie abym się czepiał tylko jeżeli KampeR masz zamiast Y - Z i na odwrót to przyciśnij równocześnie SHIFT+CTRL i będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Nie żebym ja się czepial ale "+" między Shift i Ctrl oznacza że razem czyli jednoczesnie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Nie żebym się czepiał ale shino jesteś matołem. Btw. UB i jak można staremu wyjadaczowi dać bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 @up Jednak można. Shino jak zwykle musiał dalej rozwinąć myśl dmg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted March 7, 2012 Author Report Share Posted March 7, 2012 Nie żebym się czepiał, ale oceniać screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ja uważam ,że są czyste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Nie żebym się czepiał ale shino jesteś matołem. :guma: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny. Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Czyste jak łza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 można dać UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Lud przemówił. Zgodnie z wolą zostajesz unbanowany, zapraszam do gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts