Serim Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Twój nick: Serim Admin który Cię zbanował: dVd Mapa: Nie pamiętam , ale to ta co Amur ma rekorda taka nowa . Dlaczego ub: Więc: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Admina: dVb [AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Powod: 'Omijanie banow' [AMXBANS] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:3:1169259893' [AMXBANS] Twoje IP: '83.24.62.34' [AMXBANS] =============================================== Nie wiem skąd i jakim prawem ten pan zbanował mnie za : Omijanie banow . yyyyy... WTF. Grałem Cały czas i dostałem kicka . Wywaliło mnie . Wchodzę do gry , a ty dostaje bana za Obijanie Banów . No przepraszam , ale po co mnie kickowałeś ... Ja ominąłem bana .. Pff , zkickowałeś mnie to nie dziwne że mnie wywaliło . Proszę o ub , gdyż jestem niewinny . Koledzy i koleżanka "Madzia:**" mogą przyznać iż mnie zkickował , a później dostałem bana za omijanie banów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 No nie powinien Ci perma dawać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 [AMXBANS] Dlugosc bana: 'permanentnie' Zdarza się ^^ Obijanie Banów Naucz się polskiego i nie gadaj ( śpiewaj) przez mikrofon bo nie miałeś mutacji :> Może kiedyś admin chciał ci dać bana a ty mu uciekłeś teraz go spotkałeś ponownie i dostałeś bana za omijanie banów Jeżeli nie permanentnie to proponuję tydzień,ponieważ zaliczam to do "ucieczki" przed adminem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 "ucieczki" przed adminem ... :bleeee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Unbanowany, z tego co widzę masz neostradę, zmień ip, graj dalej. /Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 o mój ulubieniec juz się płaszczy o zdjęcie "nieslusznego" bana .. jakież to smutne [*] Serim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts