haco Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 #Nick: LuKe #Data wraz z godzina: 08.03.12 godz. 18 #IP / STEAMID (screen amx_ipx): STEAM_0:0:32262645 #Link do dema: czit2.rar #Opis podejrzanych akcji wraz z czasem: cale scouty #Opcjonalnie swoje uwagi - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Czy to nie ten LuKe. ,który chce admina ? // demek nie ma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 dam dema tylko dzieciaka przebiore ;d tak ,ten sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Opis niżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 Jeszcze ktos obejrzy. Dla swietego spokoju poczekaj. Jak sie myle bedziesz odbanowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Napisze to jeszcze raz nie w taki nerwowy sposób. Więc tak ... przez większość czasu gram jak lama, zresztą nie ma co ukrywać nie gram już tak dobrze jak kiedyś. Mało kiedy mam dobre staty to ze czasami jestem 1 na calej mapie to głownie za sprawa tego ze mam duzo fragow jak i duzo zgonów. W chwili obecnej gry trafiła sie ta mapa scouta na serwerze nie bylo nikogo dobrego, a jedynie osoby, ktore ledwie strzalaly ze scouta konczyly ze statami 1 zabicie na 21 zgonów... Ja grałem szybko, ale jednoczesnie na pałe... walilem bez zooma, walilem za sciany wychylajac sie szybko <= lewa => prawa i tak cały czas... do zdrapania przycków... czasami poleciałem na ich respa ... złapałem takie czucie az do bólu ręki jak to napisalem skupilem sie maksymalnie (prawie jak na sedesie) i jakos wyszlo skonczylem ze statami 46/4 co mi sie zdarza bardzo rzadko kiedys to moze bylo czesciej... bywa tak ze gram mam 11/2 pozniej mam 11/9 a koncze mape ze statami 25/11. U mnie z tym skillem jest roznie raz lepiej raz gorzej... zauwaz hacobito ze gram tu juz bardzo dlugo i nikt do mnie o nic nigdy nie mial pretensji to ja jeszcze spamilem ci na steamie jak jakis odpalony gosciu gral... nie rozumiem twojej decyzji czekam na wypowiedz innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 wrzuc na ac jak szalec to szalec haha nie no beka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 No nie ma co ukrywać ze biegałem jak dziki zwierz z lasu albo dzikus^^ Hacobito dodaj demko do odpowiedniego dzialu bo chcialbym decyzje uslyszec. / poprawa przeczytac. Jeszcze ktos obejrzy. Dla swietego spokoju poczekaj. Jak sie myle bedziesz odbanowany. a to hacobito znaczy ze sam nie jestes pewny tego co nakręciłeś. :hmmm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 8, 2012 Author Report Share Posted March 8, 2012 a to hacobito znaczy ze sam nie jestes pewny tego co nakręciłeś. Jak dla mnie ban moze zostac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 bo ? ale zauważ że ty nie uzasadniłeś na jakiej podstawie ten ban w który moment na demku tak cię boli. Szkoda ze jak aimbot biegał po serwerze i jak ci pisalem na steam to ty nigdy nie odpisujesz tylko na specu afk jestes,a bana po 30min dajesz. Jeszcze po twoich tekstach, ktore sadzisz raczej watpie iz masz tyle lat ile podales. A tak to wchodzisz afkujesz na specu i krecisz mi demko bo oczywiscie na zrobienie SS nie miałeś czasu szybciej by było. Starczy OT poczekajmy na decyzje innych / AC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Zaraz sprawdzę, człowiek nie maszyna zawsze może się pomylić. Dajcie mi jutro czas to sprawdzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 nie ma problemu. Pozdrawiam i do jutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Napisze to jeszcze raz nie w taki nerwowy sposób. Więc tak ... przez większość czasu gram jak lama, zresztą nie ma co ukrywać nie gram już tak dobrze jak kiedyś. Mało kiedy mam dobre staty to ze czasami jestem 1 na calej mapie to głownie za sprawa tego ze mam duzo fragow jak i duzo zgonów. W chwili obecnej gry trafiła sie ta mapa scouta na serwerze nie bylo nikogo dobrego, a jedynie osoby, ktore ledwie strzalaly ze scouta konczyly ze statami 1 zabicie na 21 zgonów... Ja grałem szybko, ale jednoczesnie na pałe... walilem bez zooma, walilem za sciany wychylajac sie szybko <= lewa => prawa i tak cały czas... do zdrapania przycków... czasami poleciałem na ich respa ... złapałem takie czucie az do bólu ręki jak to napisalem skupilem sie maksymalnie (prawie jak na sedesie) i jakos wyszlo skonczylem ze statami 46/4 co mi sie zdarza bardzo rzadko kiedys to moze bylo czesciej... bywa tak ze gram mam 11/2 pozniej mam 11/9 a koncze mape ze statami 25/11. U mnie z tym skillem jest roznie raz lepiej raz gorzej... zauwaz hacobito ze gram tu juz bardzo dlugo i nikt do mnie o nic nigdy nie mial pretensji to ja jeszcze spamilem ci na steamie jak jakis odpalony gosciu gral... nie rozumiem twojej decyzji czekam na wypowiedz innych. Rany...żałuję,że to przeczytałem ... Nie wiem po co pisałeś,ponieważ ja widzę,że gracz posiada WallHacka ( założyłem słuchawki i zauważyłem,że kolega nie mógł usłyszeć tych wszystkich kroków) Widać nawet jak podąża za Admin ESP( czy jakoś tak ) Uważam,że gracz Luke posiada Wallhacka . na zrobienie SS nie miałeś czasu szybciej by było. W tych czasach są programy,które potrafią wyczyścić ss ( gdy admin zrobi ss nie ma na nich Cheatów) Więc myślę,że dobrze zrobił kręcąc demko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Twoje doswiadczenie na pozycji AC jest na poziomie iQ buta. normalny ac opisuje podejrzane sytulacje ty nawet nie ogladales demka jak wymienilem w innym dziale. NA SZCZESCIE nie ty jeden tu jestes w dodatku tlumaczeniem "zalozylem sluchawki" sie pograzyles i wkazales ze jestes kolejnym idiota wierzacym w cos co gowno daje gram na dobrym dzwieku SCR oraz ba 32 calowym tv i to jak gram to moja sprawa i nie bedzie mi taka lama jak ty pluc w twarz i mi dyktowac co i jak. Jak sie za cos lapiesz to umiej to wykonac co do ciebie nalezy bo w chwili obecnej to wyglada na to ze kompletnie olewkowo podchodzisz do tego kolejna sprawa to, to ze jestes z zombie moda wiec nie umiesz grac inaczej niz walac full auto w zonbie tyle na twoj. wo. j durny post DmG czekam na twoja decyzje!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Vx, zwieksze moja skladke na serwer dwukrotnie, jak dojdziemy do porozumienia w sprawie banow za debilizm. ✪ eMteK. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 DmG czekam na twoja decyzje!! dMg* Do 15 sprawdzę, muszę się jeszcze trochę pouczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Ja ściągam demko i zaraz je przejrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 , to ze jestes z zombie moda wiec nie umiesz grac inaczej niz walac full auto w zonbie tyle na twoj. Przepraszam cie ale wypraszam sobie gram na prawie wszystkich serwerach wiejskiej chaty . Spotkałem wielu czitów i uważam,że jesteś jednym z nich . Proszę o zamknięcie jednego z tematów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 O ile poczatek jakos bym przelknal o tyle koncowka troszke magiczna. Czy jakis stary wyjadacze np. vermid moglby poswiecic chciwle i zweryfikowac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 j/w Dodam jeszcze,że trochę ciężko mi uwierzyć w farcika kolegi ale ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Dzisiaj wieczorem jak znajde czas, jak nie to jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 trudno ci uwierzyć bo nie ma takiego farta ^^ to oszustwo "WallHack" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 może jestem zwykłym chłopem na tej farmie ale tak owe doświadczenie mam i twierdze ze nie używa wallhacka...jeśli wypowiedziałem sie niepotrzebnie wybaczcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 Siema. LuKe wstaw screeny z dziesiejszego dust2002, granego okolo 20:30, z akcji na pochylni. Tak tylko sprawdzam. Jako ze zotales odbanowany z duza doza niepewnosci przez Head Admina, mamy prawo sie do Ciebie usmiechnac po screeny od czasu do czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROROk Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Oooo..czekamy na screeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts