Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LuKe

haco
 Share

Recommended Posts

Napisze to jeszcze raz nie w taki nerwowy sposób. Więc tak ... przez większość czasu gram jak lama, zresztą nie ma co ukrywać nie gram już tak dobrze jak kiedyś. Mało kiedy mam dobre staty to ze czasami jestem 1 na calej mapie to głownie za sprawa tego ze mam duzo fragow jak i duzo zgonów. W chwili obecnej gry trafiła sie ta mapa scouta na serwerze nie bylo nikogo dobrego, a jedynie osoby, ktore ledwie strzalaly ze scouta konczyly ze statami 1 zabicie na 21 zgonów... Ja grałem szybko, ale jednoczesnie na pałe... walilem bez zooma, walilem za sciany wychylajac sie szybko <= lewa => prawa i tak cały czas... do zdrapania przycków... czasami poleciałem na ich respa ... złapałem takie czucie az do bólu ręki jak to napisalem skupilem sie maksymalnie (prawie jak na sedesie) i jakos wyszlo skonczylem ze statami 46/4 co mi sie zdarza bardzo rzadko kiedys to moze bylo czesciej... bywa tak ze gram mam 11/2 pozniej mam 11/9 a koncze mape ze statami 25/11. U mnie z tym skillem jest roznie raz lepiej raz gorzej... zauwaz hacobito ze gram tu juz bardzo dlugo i nikt do mnie o nic nigdy nie mial pretensji to ja jeszcze spamilem ci na steamie jak jakis odpalony gosciu gral... nie rozumiem twojej decyzji czekam na wypowiedz innych.

No nie ma co ukrywać ze biegałem jak dziki zwierz z lasu albo dzikus^^ Hacobito dodaj demko do odpowiedniego dzialu bo chcialbym decyzje uslyszec. / poprawa przeczytac.

Jeszcze ktos obejrzy. Dla swietego spokoju poczekaj. Jak sie myle bedziesz odbanowany.

a to hacobito znaczy ze sam nie jestes pewny tego co nakręciłeś. :hmmm:

bo ? ale zauważ że ty nie uzasadniłeś na jakiej podstawie ten ban w który moment na demku tak cię boli.

Szkoda ze jak aimbot biegał po serwerze i jak ci pisalem na steam to ty nigdy nie odpisujesz tylko na specu afk jestes,a bana po 30min dajesz. Jeszcze po twoich tekstach, ktore sadzisz raczej watpie iz masz tyle lat ile podales.

A tak to wchodzisz afkujesz na specu i krecisz mi demko bo oczywiscie na zrobienie SS nie miałeś czasu szybciej by było.

Starczy OT poczekajmy na decyzje innych / AC

Napisze to jeszcze raz nie w taki nerwowy sposób. Więc tak ... przez większość czasu gram jak lama, zresztą nie ma co ukrywać nie gram już tak dobrze jak kiedyś. Mało kiedy mam dobre staty to ze czasami jestem 1 na calej mapie to głownie za sprawa tego ze mam duzo fragow jak i duzo zgonów. W chwili obecnej gry trafiła sie ta mapa scouta na serwerze nie bylo nikogo dobrego, a jedynie osoby, ktore ledwie strzalaly ze scouta konczyly ze statami 1 zabicie na 21 zgonów... Ja grałem szybko, ale jednoczesnie na pałe... walilem bez zooma, walilem za sciany wychylajac sie szybko <= lewa => prawa i tak cały czas... do zdrapania przycków... czasami poleciałem na ich respa ... złapałem takie czucie az do bólu ręki jak to napisalem skupilem sie maksymalnie (prawie jak na sedesie) i jakos wyszlo skonczylem ze statami 46/4 co mi sie zdarza bardzo rzadko kiedys to moze bylo czesciej... bywa tak ze gram mam 11/2 pozniej mam 11/9 a koncze mape ze statami 25/11. U mnie z tym skillem jest roznie raz lepiej raz gorzej... zauwaz hacobito ze gram tu juz bardzo dlugo i nikt do mnie o nic nigdy nie mial pretensji to ja jeszcze spamilem ci na steamie jak jakis odpalony gosciu gral... nie rozumiem twojej decyzji czekam na wypowiedz innych.

Rany...żałuję,że to przeczytałem ...

Nie wiem po co pisałeś,ponieważ ja widzę,że gracz posiada WallHacka ( założyłem słuchawki i zauważyłem,że kolega nie mógł usłyszeć tych wszystkich kroków)

Widać nawet jak podąża za Admin ESP( czy jakoś tak :P)

Uważam,że gracz Luke posiada Wallhacka .

na zrobienie SS nie miałeś czasu szybciej by było.

W tych czasach są programy,które potrafią wyczyścić ss ( gdy admin zrobi ss nie ma na nich Cheatów)

Więc myślę,że dobrze zrobił kręcąc demko.

Twoje doswiadczenie na pozycji AC jest na poziomie iQ buta. normalny ac opisuje podejrzane sytulacje ty nawet nie ogladales demka jak wymienilem w innym dziale. NA SZCZESCIE nie ty jeden tu jestes w dodatku tlumaczeniem "zalozylem sluchawki" sie pograzyles i wkazales ze jestes kolejnym idiota wierzacym w cos co gowno daje gram na dobrym dzwieku SCR oraz ba 32 calowym tv i to jak gram to moja sprawa i nie bedzie mi taka lama jak ty pluc w twarz i mi dyktowac co i jak. Jak sie za cos lapiesz to umiej to wykonac co do ciebie nalezy bo w chwili obecnej to wyglada na to ze kompletnie olewkowo podchodzisz do tego kolejna sprawa to, to ze jestes z zombie moda wiec nie umiesz grac inaczej niz walac full auto w zonbie tyle na twoj. wo. j durny post

DmG czekam na twoja decyzje!!

, to ze jestes z zombie moda wiec nie umiesz grac inaczej niz walac full auto w zonbie tyle na twoj.

Przepraszam cie ale wypraszam sobie gram na prawie wszystkich serwerach wiejskiej chaty .

Spotkałem wielu czitów i uważam,że jesteś jednym z nich .

Proszę o zamknięcie jednego z tematów .

• 4 weeks later...

Siema.

LuKe wstaw screeny z dziesiejszego dust2002, granego okolo 20:30, z akcji na pochylni. Tak tylko sprawdzam. Jako ze zotales odbanowany z duza doza niepewnosci przez Head Admina, mamy prawo sie do Ciebie usmiechnac po screeny od czasu do czasu.