Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[U] LuKe

lukeliju
 Share

Recommended Posts

Twój nick(też w temacie): LuKe.

Twoje steam id: STEAM_0:0:32262645

link do screena bana: http://forum.wiejska...343#entry156343

własne alibi: BRAWO,BRAWO... dostałem bana za to że grałem jak za przeproszeniem na pałe. Gralem normalnie, rozlgadalem się prawa lewa latałem na pałe i oczywiscie dostałem bana za to walilem bez zooma, za to że wychylalem sie ze sciany i co chwila walilem i za to ze przeciwny team stał na respie. Najlepiej jest jak się lami cały dzien tak jak wczoraj bo jak sie zagra raz na te 50 map dobrze to odrazu ma się bana to jakaś kpina.

NIe wiem czy w tym wątku się wypowiadać czy nie. Jeśli co wątek główny:

Zaloze sie ze nawet nie ogladales demka. piszac na pale mialem na mysli ze 1 1 raz od jakiegos czasu zagralem dobra mape szkoda ze jak jak ja lamilem to bylo dobrze i wystarczyla 1 mapa zeby dostac bana. calymi dniami adminow praktycznie nie ma no ale najlaywiej obgadywac kogos kiedy za przeproszrniem sie gowno wie. latwo poznac AC, ktory wie co ma robic bo dobry ac zawsze opisuje podejrzana sytulacje tak zeby zbanowany mial szanse to wyjasnic no ale najatwiej napisac ban i juz a demko pewnie wlaczyles na kilka sekund taka prawda pisz w w/w watku. Chetnie napisalbym wiecej ale nie jestem na pc ... .Wyslano z LG Optimus 3D

Poczytałem na forach czy da sie wyłączyć ESP w demku nagranym i nie udało sie nic znaleźć. Chciałem skorzystać ze swojego nonsteamowego WH ,bo tam jest cały model pokazany i można być w 99% pewien. Tutaj jestem nautral ,bo ten ESP albo klatkował albo przeszkadzał ,a akcje same w sobie były "normalne". Tylko jedna akcja mnie zainteresowała kiedy od razu wskoczył do respa TT czy tam CT i nie popatrzył lwo>prawo tylko od razu skanem na kolesia ,a potem zobaczył w następne miejsce lecz nie zabił. Ja to nagrałem także można zobaczyć. 720p

Niestety dźwięk padł we frapsie ale na demku i tak nie było co słuchać ,bo żaden z tych 2 gości nie walił trepami w podłoże. Także to tyle.

http://www.youtube.com/watch?v=F1sUCMtj9PM&feature=youtu.be

Sorry za muzykę ale filmik bez dźwięku to <rzygi>

JAKOSC HD

akcja dosyc dziwna ale zauważ ktoś ze tam praktycznie zawsze ktoś stoi to 1 miejsce gdzie zawsze lub zazwyczaj sie ucieka odrazu z respa.

Never - jesteś smieszny to jest mapa 4FUN - na tej mapie są tylko 2 wyjścia z respa praktycznie na ziemi więc cięzko nie stac i nie czekać aż ktoś wyjdzie... raczej durne twoje wyjasnienie sytułacji... stać każdy może i czekać bez różnicy Wypowiadasz się tylko tak żeby mnie pograzyć a nie zeby coś wnieść do tematu piszesz "Wh i tyle" bez żadnego uzasadnienia niestety nalezy wnieść jakieś wyjasnienie. Widocznie boli cię ze tu grałem i przeszkadzało szkoda ze nikt, ngidy sie na mnie nie gadał i w dodatku to jeszcze ja pisalem na prw na steam do adminów jak ktoś odpalony latał. o_O

Liczę że ADMIN :Jaśnie Pan wszystko wyjaśni.

niech wyjaśnia Jaśnie Pan tylko,że celowałeś i wyczekiwałeś na graczy.

Widziałem na demku jak w jednej minucie jak dwóch z terro zaczeło raszować , jeden z nich chodził na shift a ty go zabiłeś bo niby słyszałeś go przez słuchawki .....

a czy ja napisałem że ja mam słuchawki? Ja gram na telewizorze z dzwiękiem SRC XT mam lepsze efekty jak wy na słuchawkach... zresztą to nie o to chodzi bo moge grać i bez dzwięku... gram na steamie od 2005r. dla potwierdzenia : jeden z wielu linków http://www.forums.wi...ill-gaming.html i moje ukradzione konto: http://steamcommunit...d/rammstein191/ sam opis w tym koncie sugeruje ze do znajomych dodawli go polacy bo kiedys ludzie mnie znali np. z frag movie z YT z lig ogolnie to od kiedy gram też świadczy o doświadczeniu. Skonczmy sie kłocic i spamic poczekajmy na decyzje H@admina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.