❤ DMG Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Cześć, postanowiłem napisać ten temat aby następne karaoke było bardziej rozbudowane, mniej zamieszek oraz więcej uczestników. Przy okazji chciałbym powiedzieć ,że aby wystąpić w karaoke nie musisz mieć mutacji, chodzi głównie o to abyś nie piszczał i nie wprowadzał nieprzyjaznej atmosfery. Dobra dochodzę już do sedna tematu. W ostatni czwartek tj. 8 marca odbyło się karaoke (było to pierwsze karaoke na wiejskiej-chacie) i chciałbym się dowiedzieć co Waszym zdaniem można byłoby poprawić i w jaki sposób. Oczywiście na następną taką imprezę szykujemy już coś z Virusem. No to bez zbędnego rozpisywania się już - co Wam się nie podobało, co zmienić :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 podkłady... to ma być karaoke a nie jak to leciało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ok, przygotuje wraz z dmg plugin karaoke i juz na pewno nikt nie zapomni tekstu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Hmm jakby się dało ale nie wiem czy to możliwe,że wybrana przez gracza piosenki zostaną wyświetlone na "Dużym ekranie" Więc zamiast napisu wiejskiej-chaty pisało by tekst piosenki która ma śpiewać gracz. Jeśli to jest możliwe to proszę o zrealizowanie. Ale szczerze mówiąc wątpię ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ja już w innym temacie napisalam, że brakuje pomieszczenia odrazu koło sceny, gdzie mogliby być uczestnicy i by odrazu stamtąd wychodzili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts