Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LISTA UCZESTNIKÓW ( II )

UrseK
 Share

Recommended Posts

NICK : ememer

STEAM : 19MlodY64

KONTAKT poza STEAM : Pisać do kogo możecie te osoby na 100% mają do mnie kontakt czy to telefoniczny czy gg ->> Agi , Urska , Nlt , Bathona , wystarczy zadzwonić bo z sms'ami to różnie bywa generalnie jeśli ktoś nie jest pewien to aktualny nr to 507-702-***

Dostępność ( wpisujemy dzień i godziny, w których będzie nam najwygodniej ): Byle nie w Niedziele bo jestem w kościele :D

NICK : Ola . | TR <33

STEAM : martin188 (oczywiście zawsze o wszystkim moze mnie powiadomic emtek lub tez Adam (rekin)

KONTAKT poza STEAM :

Dostępność ( poniedzialek,wtorek,sroda,czwartek godziny od 16-***) :)

i takze jak prowokator chcialabym byc takze i tym razem w jury :D

Jeżeli nikt nic nie ma przeciwko to WSZYSTKICH co byli poprzednio oraz tych co nie przyszli ,bo nie mogli ZAPRASZAM w następną środę miedzy godzinami 19:00-22:00 na serwer. IP będzie tutaj w tym temacie na forum. Tym razem jeszcze więcej zabawy i więcej karaoke niż X-Factor. Zapraszam

;)

eżeli nikt nic nie ma przeciwko to WSZYSTKICH co byli poprzednio oraz tych co nie przyszli ,bo nie mogli ZAPRASZAM w następną środę miedzy godzinami 19:00-22:00 na serwer. IP będzie tutaj w tym temacie na forum. Tym razem jeszcze więcej zabawy i więcej karaoke niż X-Factor. Zapraszam

JUTRO !?

Mam nadzieję,że to było pytanie retoryczne.