KampeR Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Witam gralem na zombi czas 22.00 mapa dust 2x2 bobej bedac nemesisem biega kolo kolesia niezabijajac go no i ogladalem to zachowanie 3-4 rundy dalem obum po 10 godzin bana czas mapa i godzina zeby ktos sprawdzil jak bedzie to konieczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 i prawidlowo cele mapy trzeba wypelniac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ja sam osobiście się spotkałem z takimi graczami ale oni byli ludzmi i kampili gdy ja byłem nemesisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Wiesz nie nie bobej nobbie a co do tago to tak bo to był mój kuzyn no i co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 nobbie z takimi tekstami i szacunkiem idź na róg swojej ulicy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 no i gówno szczylu. Nie uważaj się tutaj za kogoś ważnego i wartościowego... ciesz się że perma nie dostałeś za te wszystkie sytuacje co były z tobą związane na serwerze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Beton chujowi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts