shizeR. Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Twój nick(tez w temacie): `shizeR [ Kupie Steama ^^] Twoje steam id: ns Nick Admina , na którego składasz skargę: Niceshot Pro ice Fire ------------> jakos tak data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 10 marzec 2012r. 16:10 Opis Sytuacji: Dostalem bana na 5 min z powodu kolejka... ! ( Na free kolejka sie nie liczy ) link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisi http://img11.imageshack.us/img11/2917/nicex.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
JestemJezusem Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jak najbardziej popieram admin NiceShotIceFire robi mi masowe fk i slapy nie wiadomo dlaczego na początku rundy. Także cały czas daje mi bany na 5minut (jeżeli takowe są dozwolone to proszę administrację o ustawienie kikera pingów ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 masowe fk i slapy nie wiadomo dlaczego na początku rundy. byles afk, albo cos napweno za fre nie dostales slap . bany dostajesz za to ze prawie zawsze masz duze pingi . Opis Sytuacji: Dostalem bana na 5 min z powodu kolejka... ! ( Na free kolejka sie nie liczy ) Na fre kolejka sie nie liczy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Omijając tą kolejka do Ciebie też mam zastrzezenia , ponieważ Admin " NiceShoot " Po pierwsze nie reaguje na graczy ktuzy Skracaja , Po drugie nie moze być tak ze jakiś gracz bedzie pisać lub drzeć się do mikrofonu Wyzywając innych graczy lub przeklinać a admin nic nierobi ! Zróbcie coś z tym . Dzieki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ee ... 1. sam nie moge patrzec na all server ? wiec nie wiem ktory skraca jak by co moge patrzec sobie na 3-5 2. ja tam zadko kogos slysze ktory wyzywa wiec nie wiem o co chodzi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Pod obserwacją Idę poobczajać logi /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts