FanzloH vOn ObzylC Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 po raz kolejny dostałem mute na serwie za nic dziwne ze innym nie przeszkadza jak uzywam micro tylko jemu...prosil bym aby ktos cos z tym zrobil...nie mam sił to tego ******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Shino jakis gowniany admin :/ ^^ FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Mowilem Ci żebyś sie nie darl. wkolko pieprzyles jakies gowno. nic nie bylo slychac tylko twoje jeczenie. jak nie dociera to co sie do Ciebie mowi to sie nie dziw ze masz mute. Wypraszam sobie Aga:D nie obsraem sie wiec nigdzie gowna nie ma ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 dla mnie żadna nowość...ale bo jest adminem to bedzie robić coś co mu sie podoba ?! uzywam micro jak kazdy inny i skoncz pierdzielic bo jestes żałosny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Jakoś nie zauważylem aby kazdy inny pierdolil wkolko jedno slowo. Dobra nie bede z Toba dyskutowal bo nie chce mi sie tracic czasu na cos takiego. plakac o mute.. i Ty mi mowisz o zalosnosci?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 ty myślisz ze chodzi o mute ? hahaha retard...nadużywasz admina to jest głównym powodem skargi...bawisz sie nim jak małe dziecko wiesz gdzie mam ciebie ? nie chcesz wiedzieć...czekam aż ktoś inny sie wypowie...ktoś kto jest nad toba i może zrobi z toba porządek Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ktoś kto jest nad toba i może zrobi z toba porządek hehe TO JA :> Shino coś ostatnio dużo skarg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Nooo xD o mute hahaha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Nooo xD o mute hahaha xD jesteś żałosny teraz bedziesz sie tym zasłaniał ? tu chodzi ze sie bawisz tym adminem i go nadużywasz...jak by ktoś z nim zrobił porządek było by malinowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 A ta moja zabawa polega na czym?:> dawaniu Ci mute? czlowieku mowie Ci! taka frajda ze japierdole ;d ja wole truskawki niz maliny wiec jesli nie masz nic przeciwko to moglo by byc truskawkowo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 zamknijcie temat bo koleś jest żałosny a Szina zalać betonem i chuj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 skoncz pierdzielic bo jestes żałosny... Zero szacunku .... Do zamknięcia. Skarga o mute ? proszę cię ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 to jest skarga ze sie bawi co wchodzi na serwer daje mi mute czaisz ? i zero szacunku bo jest zalosny ? bo jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 to jest skarga ze sie bawi co wchodzi na serwer daje mi mute czaisz ? Nie czaje WYPIERDALAJ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 fanzloh skończ pukać i zawracać dupe o pierdoły jak dostaniesz perma to wtedy przyjdź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts