❤ DMG Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Never mamy dobrego moderatora i sprawdza każdy temat ,a Ty i tak w każdym temacie piszesz aby go zamknąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Never mamy dobrego moderatora i sprawdza każdy temat ,a Ty i tak w każdym temacie piszesz aby go zamknąć Dlatego bo powinien być zamknięty i nie pisze w każdym tylko tym co jest już nie ważny ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 ten temat jest aktualny więc nie wiem po co zamykać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Czego odświeżasz? Jak przyjdzie czas to dostaniesz admina. Za bardzo go chcesz i ja jestem co raz bardziej na nie. Jestem ciekaw odp a nie ze go chce jak naj szybciej...nikt nie pisał "za" ani "przeciw"...temat ucichł... Dlatego bo powinien być zamknięty i nie pisze w każdym tylko tym co jest już nie ważny ... a Ty masz do mnie jakiś uraz ? Zrobiłem Ci coś ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Nie nie mam nic do ciebie tylko mówię,że powinien być zamknięty i żebyś spróbował kiedy indziej ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 o tym decyduje raczej administracja i bede czekał tak długo aż sie zdecydują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Jako, że znam Michała osobiście... mogę stwierdzić, ze jako administrator serwera, na którym bardzo często możemy spotkać jakiegoś zdesperowanego odpaleńca zamachowce, sprawowałby się dużo lepiej niżeli nie jeden obecny admin sprawujący nadzór nad owym serwerem. Doświadczenie posiada, nie jest stronniczy i widzicie, ze chce tylko pomóc. Ważne jest też, że posiada czas na ogarnięcie tego wszystkiego czym miałby się zajmować. Uważam, że na serwerze często panuje nieład i chaos, a jeszcze jedna osoba, która ten Wiejski klimat powinna utrzymywać w porządku przydałaby się bez dwóch zdań : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 sprawowałby się dużo lepiej niżeli nie jeden obecny admin sprawujący nadzór nad owym serwerem. Skąd ta pewność ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 może nie pewność, ale chwile już gram na tym serwerze, żeby to stwierdzić : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 tyle że ten serwer jest od tego że ma na nim panować chaos i nieład jedyne czego się tam pozbywa to cziterów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 noo to po to się zgłosiłem a wy myśleliście że chce go mieć aby się chwalić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 mialem raczej na mysli nadmierne i celowe tk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 dobra, niech bedzie na probe. podeslij steamid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chirurg.WIADRO Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Nie znam. Neutral. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlessotte Posted August 28, 2020 Report Share Posted August 28, 2020 Wiek : 15 Imię : Tomasz Dlaczego ty ? : - Mam doświadczenie w adminowaniu z kilku gier . - Jestem odpowiedzialny . - Nie mam jakichś większych zatargów na serwerze z graczami . Coś o sobie : Spędzam wiele godzin na graniu w komputer . Lubię też grać w piłkę nożną . Mój ulubiony kolor to kolor zielony . Mógłbym pomóc " ogarnąć " serwer , jak i forum . Składam podanie na oba stanowiska . ASDFpro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts