Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycja zmiany cvaru

Bubi
 Share

Recommended Posts

Witam, proponuję zmienić ustawienie cvaru dotyczącego wyświetlania wyników gry gracza, czyli osiągniętego czasu na mapce, pobicia swojego rekordu itp. Chodzi mi o cvar:

amx_drstats_print_result

Jest on ustawiony na 1, czyli informacje są wyświetlane na HUD, jest to bardzo nie praktyczne, mało widoczna informacja, która często w ogóle się nie pojawia a jak już jest to szybko znika. Proponuję ustawić ten cvar na "2", wtedy wyniki będą wyświetlane na czacie, bardzo to ułatwi sprawę i gra stanie się przyjemniejsza. Na większości serwerów deathrun i speedrun z bazą rekordów jak tutaj właśnie ten svar tak jest ustawiony. Pozdrawiam

Mysle, ze ludzie na serwerze są na to obojetni i pewnie nie maja na ten temat zdania, pewnie nie wiedzą nawet, ze te wyswietlanie napisów mozna zmienic. Ja wyszedlem tylko z propozycją, decyzja nalezy do opiekuna

Dla mnie robi to różnicę jak i dla większości bardziej profesjonalnych graczy dr i sr, dla których liczy się jak najlepszy czas mapy przede wszystkim

Zdecydowałem, ja i gracze że pomysł zostanie odrzucony, powodów jest kilka

- NIe każdy jest ogarnięty, i wie że to od dzisiaj bedzie na sayu i się pyta czemu nie pokazuje mu czasu

- Jest to słabiej widoczne

- Nasze realia, to raczej amatorzy.

/Pomysł odrzucony.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.