Bubi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Witam, proponuję zmienić ustawienie cvaru dotyczącego wyświetlania wyników gry gracza, czyli osiągniętego czasu na mapce, pobicia swojego rekordu itp. Chodzi mi o cvar: amx_drstats_print_result Jest on ustawiony na 1, czyli informacje są wyświetlane na HUD, jest to bardzo nie praktyczne, mało widoczna informacja, która często w ogóle się nie pojawia a jak już jest to szybko znika. Proponuję ustawić ten cvar na "2", wtedy wyniki będą wyświetlane na czacie, bardzo to ułatwi sprawę i gra stanie się przyjemniejsza. Na większości serwerów deathrun i speedrun z bazą rekordów jak tutaj właśnie ten svar tak jest ustawiony. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 HUD = Czat, hp i te inne o ile się nie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Pisząc informacje na HUD mam na myśli informacje, które się wyświetlają na środku ekranu taką czerwoną, troszke przezroczystą czcionką Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Na moje, jest dobrze tak jak jest. Spróbuję zobaczyć, czy nie dało by się jeszcze zmienić koloru na inny i sądzę że wielu osobom to nie przeszkadza. Ale czemu niby nie spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Mysle, ze ludzie na serwerze są na to obojetni i pewnie nie maja na ten temat zdania, pewnie nie wiedzą nawet, ze te wyswietlanie napisów mozna zmienic. Ja wyszedlem tylko z propozycją, decyzja nalezy do opiekuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Tak jak już napisałem wyżej można spróbować, aczkolwiek wątpie żeby to coś zmieniło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Dla mnie robi to różnicę jak i dla większości bardziej profesjonalnych graczy dr i sr, dla których liczy się jak najlepszy czas mapy przede wszystkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Zdecydowałem, ja i gracze że pomysł zostanie odrzucony, powodów jest kilka - NIe każdy jest ogarnięty, i wie że to od dzisiaj bedzie na sayu i się pyta czemu nie pokazuje mu czasu - Jest to słabiej widoczne - Nasze realia, to raczej amatorzy. /Pomysł odrzucony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts