wladzix Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Gość już gra na wh od pół godziny na głównym serwerze. Pozdrawiam całą ekipę adminów, którzy tak pilnują serwera. Gratuluje, kurwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ja rowniez Cie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Ach, ta kurwa akurat wycelowana jest do osoby, która to zrozumie* *choć przy jego stanie umysłu nie wiem, czy będzie to możliwe Byłbym zapomniał, żebyście mogli sprawdzić na hltv- godzina to jakoś 20:00 do 20:10 na tym awp wystawiłem się pare razy, więc jest pewny dowód... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 hah virus xD. sprawdzic typa i do pieca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 ratilt... hmmm ile to juz z nim gramy? 7lat? i nagle zaczal haxowac? koniecznie musimy to sprawdziec! rzucam wszystko! biegne! lece! moze do jutra sie wyrobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 Sprawdz hltv z tej godziny co podałem to zobaczysz, że gość zabił mnie pare razy (tuż po spawnie) kiedy byłem za kartonem. Nawet się nie wychyliłem, więc nie mógł wiedzieć.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 hahahahah jak ratilt nolajfi codziennie mixy to wiadome że ogarnia dla mnie do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 j/w nie ma po co sprawdzać, czysty gosć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Skoro czysty to zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts