You. Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Podanie oOpiekuna Nick podczas gry:You. Wiek:16 Jak długo grasz na serwerze: jak został właczony Jak długo grasz w cs 'a:4l Znajomość AMXX:9/10 Miałeś/masz admina na innym serwerze?:Posiadałem na DeathRun Czy byłeś karany? Jeżeli tak to na ile i za co?Nie Czy Mógłbyś dokładać się do serwera?:Oczywiscie ze tak:) Twoje Steam ID :0:1:34733304 To jest moje nowe (Smiley # BH) konto poniewaz stare mam usuńiete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 z dwoma postami na forum .... ? A nie jestem pewien reklamy na opiekuna są potrzebne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Inny opiekun serwera niż ja nie wchodzi w grę(jak na razie), mogę ci zaoferować posadę admina(bo nie ma prawie żadnego obecnie), lecz musisz zrobić parę reklam Link to comment Share on other sites More sharing options...
You. Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 To jest nowe konto i dlatego 3 posty tylko admina free (Reklamy) i zobaczyc czy sie serwer rozkreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 tylko admina free chodzi o to,że nie chcesz płacić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Admin na tym serwie nie jest za free, najniższa kwota jaką musiałbys zaplacić to 11zł sms. Musimy jakoś opłacić serwery Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ale jedno podstawowe pytanie. Czy dotychczasowy opiekun (Bubi) radzi sobie z tą funkcją ? Jeżeli tak to nie wiem czy jest potrzebny następny opiekun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 napisał,że nie potrzebuje opiekuna. Tylko bardziej poszukuje admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
You. Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 Rozumiem wiem ze nie za free Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 nie dawać mu nigdzie opiekuna ani admina on siedzi w innej serwerowni a opiekuna chce tylko po to żeby zjechać pliki z ftp ciągle spamował lolkowi i później mi na gg żeby mu zrobić czy dethrunna czy surfa takiego jak tu hiroshima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts