Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Amura

coach
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Coach

Twoje steam id: STEAM_0:1:49087691

Nick Admina , na którego składasz skargę: Amur

data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo : Wczoraj około 19

Opis Sytuacji: Koleś nie ogarnia i tyle ... kumplowi dał perma za mikro +16 a drugiemu na godzinę... a sam nie ma 16 lat . Myślisz , że masz admina i od razu możesz robić co chcesz? wielu graczy mnie poprze ! dajesz bezpodstawne bany i tyle. Jak komuś można dać perma za mikro +16 skoro to było bez żadnego ostrzeżenia a sam nie masz tego wieku.Przyznaję się wyzwałem cię "Amur debilu jebany za co dajesz bezpodstawne bany" ale nieźle mnie wkur***eś. Następnego dnia wchodzę pytam grzecznie czy nie da rady skrócić bana koledze który dostał perma za mikro to ja dostaje perma powód "wypierdalaj".

Na forum jest już kilka skarg na ciebie więc H@ otwórzcie oczy i zróbcie coś z tym. !!

Mogę zostać wyśmiany lub co gorsza wywalony z serwerowni ale ja nie rzucam bezpodstawnych słów i tyle ode mnie . Sprawę oddaję w ręce wyższej instancji i czekam na konsekwencje.

link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) : Nie mam screena ale dużo osób to widziało.

Boże, koleś jesteś żałosny pisząc tą skargę i pokazujesz tylko i wyłącznie swój wiek, który skłamałeś pisząc w podaniu. Po prostu skłamałeś. Masz może z 11/12 Lat za nic więcej. - Nie wierzycie? Zapraszam na serwer, niech odezwie się przez mikrofon..

Nie rzucasz bezpodstawnych słów ta?

To wytłumacz mi to, jak obrażasz MNIE oraz jak się zapewne każdy zdziwi serwerownie. Zapewne powiesz że kłamię, ale ja nie mam po prostu powodu do kłamania, myślisz że zależy mi na jakimś kolesiu, który psuję atmosferę na serwerze? Co do twojego kolegi, zbanowałem go po prostu na tydzień za to że nie brał do siebie ostrzeżeń (mikrofon 16+ bądz od mutacji) No i zaczął wyzywać kolesia, który nie ma 15 lat tylko o 10 więcej... i wyłapał bana na tydzień, aby się tego oduczył,

kumplowi dał perma za mikro +16 a drugiemu na godzinę... a sam nie ma 16 lat

Skłamałeś x2 Kolega dostał bana na tydzień,

wielu graczy mnie poprze ! dajesz bezpodstawne bany i tyle

Tak, Ty i twój "GANG"

Jak komuś można dać perma za mikro +16 skoro to było bez żadnego ostrzeżenia a sam nie masz tego wieku

Skłamałeś x3 Dawałem ostrzeżenia, koleś nie dostał perma, tylko "tygodniówkę"

Pierw nie czytacie regulaminu a potem wielkie pretensje że otrzymujecie bany.

Pozdrawiam.

Co to za różnica czy perm czy na tydzień ? jeszcze nie słyszałem o banie na tydzień za mikro ...

Musiał byś zbanować cały serwer a ty nie dałeś żadnego ostrzeżenia ani kicka tylko od razu ban :)

Tak, Ty i twój "GANG" jaki gang ? połowa serwera to mój gang? chyba ci się coś pomyliło.

"Masz może z 11/12 Lat za nic więcej." - Nie wierzycie? Zapraszam na serwer, niech odezwie się przez mikrofon..

Ty się w tej kwestii nie powinieneś wypowiadać i oskarżać mnie o kłamstwo :)

Co to za różnica czy perm czy na tydzień ?

Ty ją już poczułeś...

jeszcze nie słyszałem o banie na tydzień za mikro ...

Witaj... i czytaj ze zrozumieniem

a ty nie dałeś żadnego ostrzeżenia ani kicka tylko od razu ban

W Twoim przypadku owszem, wbiłeś kiedyś tam wieczorem i zacząłeś wyzywać, to przy nadzarzającej się okazji po prostu wlepiłem Ci "zaległego" bana

Tak, Ty i twój "GANG" jaki gang ? połowa serwera to mój gang? chyba ci się coś pomyliło.

Na randki umawiajcie się przez GG nie przez Cs'a

"Masz może z 11/12 Lat za nic więcej." - Nie wierzycie? Zapraszam na serwer, niech odezwie się przez mikrofon..

Ty się w tej kwestii nie powinieneś wypowiadać i oskarżać mnie o kłamstwo :)

A jednak to zrobiłem. Mam Jaja co nie? Powiedz mi jedno - Miałem kłamać tylko i wyłącznie po to, aby uzyskać prawo administrowania na serwerze? Daruj sobie... Mam milion ciekawszych spraw niż Cs'a, a jednak wolę pomóc... i ogarnąć ten burdel, co niektóre osoby na serwerze (m.in ty) robią.

Co to za różnica czy perm czy na tydzień ?

"Ty ją już poczułeś..."

Mi to różnicy nie robi bo mogę sobie w każdej chwili zmienić serwer tylko nie będę tego robił bez powodu.

"W Twoim przypadku owszem, wbiłeś kiedyś tam wieczorem i zacząłeś wyzywać, to przy nadzarzającej się okazji po prostu wlepiłem Ci "zaległego" bana"

Mi nie chodzi o zaległego bana tylko o to że dałeś bana na tydzień bez żadnego ostrzeżenia ani kicka lub bana na 5 minut tak samo graczowi "ryba" może nie ma on 16 lat ale nie należy się za to ban na godzinę :) tak samo bez żadnego ostrzeżenia.

"Na randki umawiajcie się przez GG nie przez Cs'a"

Na jakie randki ? To , że mówię komuś aby wbił na skejpa to są randki? To nie mój problem , że z tobą nikt nie chce gadać.

" Mam Jaja co nie? "

No wiesz nie każdy ma taki "męski " głos jak ty :) a mimo tego nie mam 11 lat jak to wyżej napisałeś.

"Powiedz mi jedno - Miałem kłamać tylko i wyłącznie po to, aby uzyskać prawo administrowania na serwerze? Daruj sobie... Mam milion ciekawszych spraw niż Cs'a, a jednak wolę pomóc... i ogarnąć ten burdel, co niektóre osoby na serwerze (m.in ty) robią."

Może lepiej zajmij się czymś innym :) ja tylko raz cię wyzwałem i nigdy nie było na mnie skarg więc daruj sobie teksty , że robię burdel na serwerze.

bana na 5 minut tak samo graczowi "ryba" może nie ma on 16 lat ale nie należy się za to ban na godzinę tak samo bez żadnego ostrzeżenia

Dał bana sprawiedliwego,ponieważ jestem nie raz przy tym jak on drze i odzywa się przez mikrofon choć nie ma mutacji ani 16 lat .

Na jakie randki ? To , że mówię komuś aby wbił na skejpa to są randki? To nie mój problem , że z tobą nikt nie chce gadać.

Jakbyś mógł to się ogarnij ... Co widzę ciebie na serwerze to tylko mówisz graczowi "Anka ;** " aby podała ci skypa ... albo graczowi "Monia ;** " jej też mówisz aby podała skypa ... co chwile gadasz coś przez mikrofon ... nie masz 16 lat to się nie odzywaj ...( a za te kłamstwa w podaniu powinieneś dostać warna )

No wiesz nie każdy ma taki "męski " głos jak ty a mimo tego nie mam 11 lat jak to wyżej napisałeś.

Może 11 lat nie masz ale napewno 16 lub 15 nie masz max 14 .....

Może lepiej zajmij się czymś innym ja tylko raz cię wyzwałem i nigdy nie było na mnie skarg więc daruj sobie teksty , że robię burdel na serwerze.

Większości nie chce się wchodzić i pisać skargi ... Raz go wyzwałeś ? Byłem w wiele razy na serwerze słysząc przez twój mikrofon słowa " Ty chuju" a jak nie przez mikrofon to pisałeś na say'u.

Amur jest dobrym adminem i zawsze jak daje bana to ma konkretny powód .....

Amur nie ma 16 i jakoś się odzywa:) i proszę nie kłamać że proszę "Ankę" o skype bo nie wiem kto to jest . Raz mówiłem "Moni" żeby podała bo zmieniła.;) ."( a za te kłamstwa w podaniu powinieneś dostać warna )" Przepraszam za jakie kłamstwa??

Ja grałem na deathrunie może ze 3 razy i tylko raz wyzywałem Amura :) do czego się przyznałem dlatego nie mów , że wiele razy. To było w sobotę wieczorem i poleciało kilka przekleństw i nigdy więcej nie było czegoś takiego. "a jak nie przez mikrofon to pisałeś na say'u." Możesz mi to pokazać? jestem ciekaw kiedy go na say`u wyzywałem.

Proszę o unbana na serwerowni ponieważ w 1 poście przyznałem się do wyzywania a już minęły 2 dni a chciałbym pograć na jailu.

Amur nie ma 16 i jakoś się odzywa:)

a to niby skąd wiesz ?

proszę nie kłamać że proszę "Ankę" o skype bo nie wiem kto to jest .

Sam widziałem ....

Raz mówiłem "Moni" żeby podała bo zmieniła.

Proszę cię ... Przy mnie prosiłeś już nie raz ...

"( a za te kłamstwa w podaniu powinieneś dostać warna )" Przepraszam za jakie kłamstwa??

Za jakie ? Oszustwo w podaniu na admina . Napisałeś " 16 lat " a tyle nie masz ....

Ja grałem na deathrunie może ze 3 razy i tylko raz wyzywałem Amura

Ehh 1 raz ? a kiedy wywalilo raz amura nie wiem z jakiego powodu,albo wyszedł z serwera to wyzywałeś go na say'u ...

do czego się przyznałem dlatego nie mów , że wiele razy.

Amura wyzywałeś najmniej dwa razy ... "wiele razy" bo też innych wyzywasz teraz ci nic nie pokaże bo ssów nie mam ...

To było w sobotę wieczorem i poleciało kilka przekleństw i nigdy więcej nie było czegoś takiego.

Taką gadkę to se wsadź nie powiem gdzie ...

"a jak nie przez mikrofon to pisałeś na say'u." Możesz mi to pokazać? jestem ciekaw kiedy go na say`u wyzywałem.

Nie mogę bo nie mam ss'a, widziałem jak go raz na say'u wyzwałeś ....

Proszę o unbana na serwerowni ponieważ w 1 poście przyznałem się do wyzywania a już minęły 2 dni a chciałbym pograć na jailu.

Musisz odpowiedzieć za swoje czyny następnym razem się powstrzymaj bo możesz mieć kolejnego bana za takie coś ;]

Never nie kłam , że wyzywam graczy bo czegoś takiego nie robię a sam nie masz dowodów na to :)

Za jakie ? Oszustwo w podaniu na admina . Napisałeś " 16 lat " a tyle nie masz .... ja widzę , że jest napisane 15 ale to przecież moje kłamstwo bo tak naprawdę napisałem w podaniu , że mam 16 ... LOL

Napisałeś " 16 lat " a tyle nie masz ...

Przepraszam cie ale jak chcesz możemy się ustawić to ci pokażę,że mam 16 lat ...

ja widzę , że jest napisane 15 ale to przecież moje kłamstwo bo tak naprawdę napisałem w podaniu , że mam 16

No to kłamstwo :>

Never nie kłam , że wyzywam graczy bo czegoś takiego nie robię a sam nie masz dowodów na to

Nie kłamię lecz sam cie widziałem na serwerze jak wyklinałeś parę osób ... jak już piszę po raz trzeci nie mam dowodów bo myślałem,że jesteś spoko a nie marudnym dzieciakiem ;]

Okej emtek ale jeżeli niczego nie znajdzie to dlaczego mam mieć tygodniówkę ? ja go raz zwyzywałem i się do tego przyznaje ale to było tylko raz a on nie powinien dawać bana za mikro nawet na 1h nie mówiąc o 7 dniowym.

Jeszcze jedno do Nevera "

ja widzę , że jest napisane 15 ale to przecież moje kłamstwo bo tak naprawdę napisałem w podaniu , że mam 16

"No to kłamstwo :>"

Nie czaisz tego , że w podaniu napisałem 15 lat a nie 16 ? nie czaisz tego? dlatego nie pisz , że skłamałem pisząc w podaniu wiek 16!.

Ech... Niech będzie moja strata, a w logach nie chcę mi się ryć, bo i tak nie znajdę, bo mówił to przez mikro, czyli krasule trzeba... Skrócenie do tygodnia

Lecę bo jutro spr z bioli :/

NIe zapomnijcie wymierzyć Panu dodatkowej skargi za okłamanie...

Zbierz petycje, jeżeli będzie powyżej 20 podpisów - odejdę.

P.S Minimalna wieku do podpisania się to 17 lat - inne nie wchodzą w grę.

Nie męcz się już, bo i tak nie zbierzesz więcej podpisów niż 0

Pozdrawiam każdą następną neostradę... \m/

P.S2 Zawołajcie jeszczę tą rybę, małpiszona - czy jaki on tam miał nick, i jeszcze waszą kUleżanke Monie którą byście brali na wszystkie sposoby, począwszy od Skype...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.