FanzloH vOn ObzylC Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Jest taka sprawa że nie działają pewne kary takie jak "Drug" i "bad aim" niewiem czy jeszcze jakieś ale czy dało by to naprawic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 1. amx_langmenu - w konsolę 2. Wyjdź z konsoli i w cs pojawi Ci się menu do zmiany języków - wybierz polski. Ok, kara z ćpaniem działa ,bo ostatnio ją dostałem i miałem puszki jeżeli o to chodzi. Taki dymek - coś takiego. Co do Bad Aim'a to nie wiem czy nie było wyłączone. Zobaczę zaraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 ale po co mam jezyk zmieniac ja chce aby to działało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 na pewno włączymy ,bo Ty chcesz. Być może jest to wyłączone ,bo administracja tego nie chciała. Jakoś do tej pory nikomu nie przeszkadzało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Nawet nie zauważyłem aby nie działało,bo większość ludzi tego nie wybiera ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 powiem tak...mi to nie przeszkadza i nie mówie "ma być włączone i chuj" tylko fajnie jak by bylo...bo jeśli ktoś zabije mnie przez przypadek to nie dam "wybacz" czy "rakiete" tylko wiecej bede miał smiechu z drug czy bad aim o to mnie sie rozchodzi a jak nie bedzie to włączone to trudno...i nikt tego nie zglosił a ja zgłaszam nieprawidłowości to zle ? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Tylko do tej pory nie wiem czy to jest nieprawidłowość czy kaprys administracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 to czekam na wypowiedz administratora aby uzyskać odp co dalej z tym fantem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Bad aim tez działa. Pare razy dostałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Bad aim tez działa prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 to raczej sie psuje...niz tego niema z tego wzgledu ze dałem wczoraj typowi i mowił ze nic nie dostał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 skłamał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 13, 2012 Author Report Share Posted March 13, 2012 skłamał. lol hahaha czemu niby ludzie mi mowili ze nie dostaja tych kar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 kłamią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 kłamią ha czyli ja mam racje ? wiedziałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 czytaj ze zrozumieniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 ehh...dobra koniec OT jak Administracja wyłączyła te opcje prosił bym o ich włączenie( jeśli tylko można) a jeśli to jest zepsute prosił bym o naprawe (jeśli tylko można) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts