Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

RuDa

pawkl91
 Share

Recommended Posts

RuDa dała mi bana za reklamę na 600 minut na nick: di@mentowy cukierek.

Po 1 nigdy nie miałem takiego nicku.

Po 2 nie grałem wtedy na pewno, ponieważ nie było mnie wtedy w chacie.

Po 3 nie mam żadnych bindów z reklamami.

Ja się pytam kurwa dlaczego dostałem bana, przez niekompetencje czy ślepotę tego admina.

Zostało mi 7 godzin do odbanowania, ale proszę na przyszłość, żeby takie sprawy nie miały miejsca bo niepotrzebnie się muszę wkurwiać. Dziękuję

[AMXBANS] Zostales zbanowany przez RuDa

[AMXBANS] Zostalo Ci 5 hours , 42 minutes and 43 seconds do konca bana.

[AMXBANS] Zbanowany nick : di@mentowy cukierek

[AMXBANS] Przyczyna : ' reklama '

[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1339529329 '

[AMXBANS] Twoje IP : ' 91.210.243

JA PIERDOLE. Wy coś macie z głową tak? Typ dostał bana za reklame, a wy sprawdzacie jego SIDa czy jest odpalony. Puknijcie się w łeb.

Wybaczcie za moje uniesienie ale brak mi słów na takich Sherlockow. Jak chcecie go podjebać to zróbcie oddzielny temat na to.

Eeee tak jak by mnie obchodzilo czy ty masz takie samo ip czy chuj wie co... byla reklama dostales bana... A czy ty byles w domu czy nie byles czy ktos gra na twoim koncie, czy Ci zapierdala internet, czy steam lub jeszcze inne mozliwe warianty to naprawde mnie nie interesuje... Za samo odzywanie sie z wielka ochota wjebalabym Ci na kolejne 600 min... Przez nie kompetencje i slepote admina?? No kurwa a czy ja Ci wygladam na jebana wrozke czarodziejke? I siedze u Ciebie na kablu i sprawdzam czy oby jakis inny koles nie mial takiego samego ip?? No kurwa..... sam rozwiaz sobie ten problem a nie napierdalasz bez potrzeby na adminow... Bo kurwa bana dostalem łolaboga... I to ty jestes jakim pajacem ktory daje ruchac sie w dupe... jak dla mnie tyle na ten temat mozna zamknac...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.