pawkl91 Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 RuDa dała mi bana za reklamę na 600 minut na nick: di@mentowy cukierek. Po 1 nigdy nie miałem takiego nicku. Po 2 nie grałem wtedy na pewno, ponieważ nie było mnie wtedy w chacie. Po 3 nie mam żadnych bindów z reklamami. Ja się pytam kurwa dlaczego dostałem bana, przez niekompetencje czy ślepotę tego admina. Zostało mi 7 godzin do odbanowania, ale proszę na przyszłość, żeby takie sprawy nie miały miejsca bo niepotrzebnie się muszę wkurwiać. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Po 1. Nie takiem tonem ... Po 2. Daj wyciąg z konsoli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawkl91 Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 [AMXBANS] Zostales zbanowany przez RuDa [AMXBANS] Zostalo Ci 5 hours , 42 minutes and 43 seconds do konca bana. [AMXBANS] Zbanowany nick : di@mentowy cukierek [AMXBANS] Przyczyna : ' reklama ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1339529329 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 91.210.243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 a może "kurwa" masz takie samo IP jak inny koleś. Się ciesz ,ze nie perm czy tydzień. Za te swoje odzywki proponuję aby odczekał karę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 hmmm ale SID jest i na puchatku zbanowany za cziterswo tak tylko mowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Bardzo mało ci dała tej kary http://amxbans.cs-puchatek.pl/bany/248385 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 http://amxbans.cs-pu....pl/bany/248385 tak jak mowiłem wiec coś w tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 JA PIERDOLE. Wy coś macie z głową tak? Typ dostał bana za reklame, a wy sprawdzacie jego SIDa czy jest odpalony. Puknijcie się w łeb. Wybaczcie za moje uniesienie ale brak mi słów na takich Sherlockow. Jak chcecie go podjebać to zróbcie oddzielny temat na to. ✪ Michal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Aga mają racje cziterskie kurwiszcza trzeba tępić ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 WJEBAĆ MU PERMA DLA PEWNOŚCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 WJEBAĆ MU PERMA DLA PEWNOŚCI :-) szczerze ? jestem za bo jak raz czitował czemu ma tego teraz nie robić ? zbanowany na puchatku to przyszedł tutaj i tak bez konca Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 CZYTANIE ZE ZROZUEMIENIEM SIĘ KŁANIA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tulipanek Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 i oco kaman puszczacie reklame a jak sie mowi ze macie zbindowane to nie rozumiecie a nawet nie odpowiadacie wiec ban słuszny wiec nie spamuj chłopcze i cierp cialo jak sie chcialo jestem za BETON I GO OLAĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 i cierp cialo jak sie chcialo uwielbiam te mądrości życiowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 CAPS LOCK RAGE Niezrozumianej Agi ✪ Aga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Tylko Thunder mnie rozumie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 CZYTANIE ZE ZROZUEMIENIEM SIĘ KŁANIA. Znajdziesz sobie fajniejszego chłopaka FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 Znajdziesz sobie fajniejszego chłopaka hahaha niewiem co to ma do tematu ale jeblem na plecy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Eeee tak jak by mnie obchodzilo czy ty masz takie samo ip czy chuj wie co... byla reklama dostales bana... A czy ty byles w domu czy nie byles czy ktos gra na twoim koncie, czy Ci zapierdala internet, czy steam lub jeszcze inne mozliwe warianty to naprawde mnie nie interesuje... Za samo odzywanie sie z wielka ochota wjebalabym Ci na kolejne 600 min... Przez nie kompetencje i slepote admina?? No kurwa a czy ja Ci wygladam na jebana wrozke czarodziejke? I siedze u Ciebie na kablu i sprawdzam czy oby jakis inny koles nie mial takiego samego ip?? No kurwa..... sam rozwiaz sobie ten problem a nie napierdalasz bez potrzeby na adminow... Bo kurwa bana dostalem łolaboga... I to ty jestes jakim pajacem ktory daje ruchac sie w dupe... jak dla mnie tyle na ten temat mozna zamknac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts