blunt Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Jw? Podac mi powod ktorego nie bede w stanie zbombardowac, a postawie pol litra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 (edited) A choćby od strony technicznej biohazard jest bardziej rozbudowany a co za tym idzie więcej bugów które mogą wyjść przy połączeniu z innymi pluginami. P.S. Po pół litra mogę się zgłosić pod spodkiem w katowicach Edited March 14, 2012 by Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 bo nie ! (najbardziej racjonalny powód ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 biohazard nie posiada tak rozbudowanego systemu rozgrywki jak plague mod, chociazby klasy zombie ktore urozmaicaja gre, czy klasy ludzi. O modach w grze to juz nie bede mowic... nie wiem czy na biohazard mozna wgrac duzy asortyment pluginow ktore tez wykorzystuje sie na milion sposobow. jednym slowem nie poniewaz biohazard nie daje takiej porcji rozrywki jaka daje nam aktualny mod zm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Biohazard to czysty zombimod, bez urozmaicen. Prosty i lubiany tryb infekcji i tyle, az do znudzenia. A dlaczego nie biohazard? Bo chyba wolimy serwer z udziwnieniami. Jasne, tez pare razy myslalem czy by nie olac tych wszystkich klas i uczynic serwer stockowym, bez zadnych modow, tylko infekcja. Jesli mielibysmy 32slotowy serwer to moznaby postawic... ale nie mamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Nie wiem nie grałem w biohazarda chciałem wódke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 hmm Biohazard .. moim zdaniem to zły pomysł ponieważ to zwykły zombie mod, a jakbyś zauważył to ludzie szukają nowości Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 biohazard mnie nudzi szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 aczkolwiek o biohazatdzie mówiłem ci Virus że za czasów świetności PCL'a mieli najlepsze i najbardziej przepełnione serwery :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 choćby od strony technicznej biohazard jest bardziej rozbudowany biohazard nie posiada tak rozbudowanego systemu rozgrywki jak plague mod im bardziej rozbudowana rozgrywka -> techniczny zawrot głowy biohazard 1:0 michal klasy zombie ktore urozmaicaja gre, czy klasy ludzi Urozmaicaja? Moze i tak, ale oto co widze z perspektywy nowego gracza: wchodze na serwer, jestem zombie, wyswietla mi w pizdu klas, nie wiem co wybrac (jak ostatnio gralem na wch zm to byly 2 strony klas). Wybieram to co mi rozum podpowiada. Wkurwiam sie bo wybralem zle. O! Widze kolesia, który ma fajnego zombiaka, piszę wiec "kolego, jaka to klasa", "allah akbur" odpowia nieznajomy. Gram dalej, tym razem wzialem innego. Tez sie wkurwiam, bo malo hp. O! Jest i kolejny compadre, który ma fajnego zombiaka. Pytam go wiec, co to jest. Cisza. Pytam jeszcze raz. Cisza. Chuj Ci w dupe mysle. Dobra postaram sie teraz w CT. Ale mam kurwa kampe, ale co to, jakis chuj jezykiem mnie z niej wyciaga... Dobra nastepnym razem bedzie lepiej. Jestem teraz w dlugiej kampie, na kucaka wejsc tutaj trwa wieczonsc, aua, co to za zombie tak szybko chodzi. Prosty i lubiany tryb infekcji i tyle Ot co! Prosty i lubiany. Czemu by sie nie posluzyć brzytwa Ockhama? a jakbyś zauważył to ludzie szukają nowości A Ty skad sie kurwa urwales? Socjologie studiujesz? Czy moze Ewy Drzyzgi sie naogladales? Dramat. Przegladam wlasnie top5 ZM w Polsce wedlug gametrackera. 1. Plague (11) 2. Biohazard (20) 3. Jakis w ogole zombie exp (2) 4. Plague (0) 5. Zas exp (0) Okej, plague 1. Ale zgadnijcie który z serwerow w tej chwili gromadzi najwiecej graczy? Podpowiedz w nawiasach. Co wiecej, 25 wynikow na stronie. I biohazard jest obecnie najbardziej grywalny. Monitoruje sytuacje juz jakis czas i nie jest to jakis ewenement. A ilu graczy dzisiaj bylo na zm wch? http://www.gametrack...16.34.76:27015/ za czasów świetności PCL'a mieli najlepsze i najbardziej przepełnione serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 dobra zgadza się wszystko o czym mówisz tylko też potrzebujemy jakiś zysków tak? biohazard jest najlepszym najprostszym modem zoombie oczywiście też najbardziej lubianym, ale raczej nie dochodowym natomiast na zm mimo że mamy mało graczy to jesteśmy wstanie opłacić co najmniej za uzbieraną kasę 2-3 serwery. Nie mam nic przeciwko jeśli uda nam się dorwać jakiegoś sponsora lub jest ktoś chętny na składkę ze mną po połowie co miesiąc na zakup serwera 32 slotowego, na którym można by postawić biohazard. Tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Jesli mielibysmy serwer - moglbym postawic zwyklego biohazarda, w sumie to nawet i ten plague mozna tak okroic ze wyjdzie biohazard. No ale jak wspomnial emtek - kasy ni ma i nie bedzie w najblizszym czasie. Poza tym zanim bysmy postawili ZM potrzebowalibysmy jakiegos drugiego serwera zapychacza np. de_dust2 only. I przydalby sie nowy opis klas dostepnych na naszym serwerze co by latwiej bylo zczaic o co chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 opis klas postaram się zrobić w weekend pod komendę /klasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 moge ci dzisiaj zrobić poradnik na klasy zombie :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ja sobie zrobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 natomiast na zm mimo że mamy mało graczy to jesteśmy wstanie opłacić co najmniej za uzbieraną kasę 2-3 serwery Nie rozumiem... jakie zyski przynosi obecny zm jakich nie moglby przynosic biohazard? VIP dalej ma sens, dla zombie tez mozna zrobic vipa (nie jako nowa klasa, nie rozwijam pomyslu bo teraz nie ma to celu). biohazard jest najlepszym najprostszym modem zoombie oczywiście też najbardziej lubianym Moze doktorem ekonomi nie jestem, ale im wiecej osob tym wiecej zysku (przynajmniej powinno byc). Poza tym zanim bysmy postawili ZM potrzebowalibysmy jakiegos drugiego serwera zapychacza np. de_dust2 only. To jest temat na inna rozprawe z ktora mialem sie do Ciebie zglosic, ale wiem ze masz teraz egzaminy etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 blunt osobiście na biohazardzie grywałem całymi dniami na PCL'u i na pobocznych serwerach ale z rok temu i nie widziałem tam opcji vip. Jedynie co to na pcl'u była opcja kupienia jakiegoś specjalnego modelu czy coś w tym stylu, ale nie mam pojęcia również jakiego typu vipa można by dać na biohazard. Zresztą aktualnie nie ma nawet opcji zmiany aktualnego zombie na biohazard (przynajmniej tak mi się wydaje) chociażby z takiego powodu, że Virus poświęcił nie jedną noc na pisanie klas i pluginów pod niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 na pobocznych serwerach ale z rok temu i nie widziałem tam opcji vip Dac vipowi 255 hp, kevlar, 16000 hajsu na start czy dodatkowe opcje w sklepie. Czy nie tak wyglada vip teraz? Zresztą aktualnie nie ma nawet opcji zmiany aktualnego zombie na biohazard (przynajmniej tak mi się wydaje) chociażby z takiego powodu, że Virus poświęcił nie jedną noc na pisanie klas i pluginów pod niego. Ja tu tylko rozwazam, co zreszta jest napisane w 1 poscie (+/-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts