BumBleBe Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Siemka. Duzo osob mnie zna z serwera i jestem adminem na JB, gram codziennie po 4h. Chcialbym byc opiekunem serwera poniewaz zaden admin prawie niewbija tylko ja ciagle gram. Chce bardzo pomoc waszej serwerowni, wprowadze troche zmian jezeli pozwolicie. (Jezeli bd chcieli to moge wstawic mniej wiecej screeny wprowadzen ktore chce zrobic). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusieK Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Oj...BumBleeBe stanowczo nadaje się na opiekuna ponieważ 1.jest miły, 2.ogarnia, 3.często widzę go na serwie--->TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Dzieki wielkie Prosze o wypowiadanie sie na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Pytanie ,które o wszystkim zdecyduje : Czy Pan ,który jest teraz opiekunem Jail potrzebuje pomocy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 A kto jest opiekunem serwera Jail ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 UrseK, który tam raczej nie zagląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 ^^ no to czekamy na jego wypowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Jestem jego prawą stopą, odpowiedział mi że TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Wydaje mi się, że BumBleBe nadaje się na opiekuna. Jego dużym + jest to, że siedzi często na serwerze czego nie można powiedzieć o innych adminach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 15, 2012 Author Report Share Posted March 15, 2012 Bardzo wam dziekuje. jestem wlasnie w szkole. Urska widzialem w tym tygodniu 2x i napisal do mnie tylko kilka slow i poszedl. Czekamy na wypowiedz Urska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nusieK Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 UrseK mało gra i wiecznie klnie na serwerze i sie wydziera :nono: nie nadaje sie on na opiekuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 UP@ huahuahua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 nusieK bez komentarza... To jest wiejska chata a nie babytown... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 ja jestem za. Ursek niestety nie ma czasu na JB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 UrseK mało gra i wiecznie klnie na serwerze i sie wydziera :nono: nie nadaje sie on na opiekuna Taki jest klimat na wiejskiej chacie. Jak ci się nie podoba to nie graj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 podanie zostanie rozpatrzone po uiszczeniu składki administracyjnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Jeszcze raz napiszę: BumBleBe zasługuje na opiekuna tego serwera ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 a ja jeszcze raz powtarzam uiści składkę pogadamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 18, 2012 Report Share Posted March 18, 2012 UrseK mało gra i wiecznie klnie na serwerze i sie wydziera :nono: nie nadaje sie on na opiekuna A TY PEWNIE JESTES Z TYCH CO DRĄ NIEZMUTOWANĄ JAPE. Odnośnie kandydatury - jestem na TAK, jednakże proponuję aby opiekunów było dwóch. Pomoc mi się przyda, a smarki niech wiedzą, że na forum jest regulamin i jak go któryś kutas nie przestrzega to am wpierdol. z pełnym poszanowaniem. UrseK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 O tak BumBleBe nadaje się na opiekuna często bywa na serwie i ogarnia myślę ze nadaje się na opiekuna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 kim ty kurwa jestes.. udzielać się ciule na forum, bo wasze zdanie jest obecnie warte pół gówna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 no wsumie prawda takie jak robienie nowych tematow moglibyscie dac przynajmniej od 10 Postow. zeby nie bylo takich nobkow co nic nierobia tylko sie loguja zeby podanie o adma zkladac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts