DoveUK Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Całkiem przed chwila na serwerze : Wiejska-Chata.pl #7 [JailBreak] @ Zabijaka.pl zostałem zbanowany przez Administratora BumBleBe za nieuzasadniony czyn , którego wgl. nie wykonałem . Powodem bana jest blokowanie celi , której ani razu nie przyblokowałem , jest to kpina! Ile ten człowiek wgl. ma lat i kto posadził go na tej pozycji ? Mój nick w grze : Dove Kpina, żądam wyjaśnień ! P.S : Chciałbym jeszcze dodać że z tego co widze jest to druga skarga na tego Administratora ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Dove bana dostales za bugowanie celi i widzielem ze to ty bo brat byl na innym nicku a siedzialem obok niego wiec dostales bana razem z 4 innymi graczami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoveUK Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Dove bana dostales za bugowanie celi i widzielem ze to ty bo brat byl na innym nicku a siedzialem obok niego wiec dostales bana razem z 4 innymi graczami. Fakt owszem poruszałem się przy celi ,ale nie bugawałem jej ani razu! Pozostała grupka osób kucających przy otworze ją blokowała. Powołaj się na fakty a nie na opinie . Żądam odbanowania Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Dobrze napisze do Emtka. bo mozliwe ze odsuneles sie w ostatnie chwili czego moglem niezauwazyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoveUK Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Wporządku, daj znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 HLTV jest od tych rzeczy podaj mapę oraz wyciąg z konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Niech Ta skarga bedzie wzorem dla innych czli co musicie wstawic : HLTV jest od tych rzeczy podaj mapę oraz wyciąg z konsoli Prosze o zamkniecie tematu lub podpiecia go jako wzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzukamKapci Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Hahaha Dove? znam Cię jesteś równym gościem wole Cb na adma niż Bumbla ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Lol? Patrz datę kiedy było napisany ostatni post... Nie odkopuj starych tematów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts