`kEy Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Twój nick(też w temacie): `kEy Twoje steam id: NS link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) Oto, on : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin FanzloH Lowca Szparek :** [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'Wallhack' [AMXBANS] Length: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:3:1994145648' [AMXBANS] Your IP: '88.156.228.68' [AMXBANS] ======================================== własne alibi: Grałem sobie na 4FUN/FFA (jakoś tak), skanowałem sciane "SERIAMI" strzałów zabiłem, bodajże 3 graczy. I na tym się zakończyło, a dokładniej "BANEM" PS. Screenów nie mam bo nie robił Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 na pewno nie robił ci screenów ? dla pewności sprawdź, poczekajmy na Fanzloh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 jest hltv a screeny przerobić mój brat może który ma 10 lat skanowałeś zgodnie z ESP tak jak i przez tego smołka wiec ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Skoro ma reason wallhack to z pewnością nie robił :-P Fanzloh ale ssy to podstawa, że przerobić może to ok niech przerabia. Mamy tutaj speców od takich "pasożytów". Fakt faktem teraz screeny nie dają zadowalających efektów. Fanzloh - poszukaj demka i podeślij do niego link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 nie zrobiłem bo teraz robienie ss-ow jest zbedne z tego wzgledu ze kazdy ma dostep do programu czyszczącego takie ss-y wiec jest hltv wszystko wyjasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 FanzloH mimo wszystko po to jest plugin od screenshotow aby je robić. A jak chcesz udowodnić teraz jego czitowanie to wyślij sms'a żeby anti-cheat.pl sprawdzili to demko a jak nie to unban niestety będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 jeśli można wiedzieć jaka mapa ? to spojrzę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 a ty nie ma dostepu do hltv ? skoro tak twierdzisz to ub dla niego nastepnym razem bede robił te ssy...sadziłem ze hltv wystarczy aztec Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 a co mi po hltv ja nie jestem specem już wiele razy twierdziłem, że ktoś coś ma na podstawie demka, a okazywało się, że czysty jak łza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 dobrze sądziłem ze wystarczy to ub mu daj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Zgadzam się z emtekiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Un ban i do zamknięcia :> Choć powinieneś zrobić te ss dla pewności zawsze można Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Never... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 ub poszło closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts