Kreda Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Składam prośbe o admina ponieważ sporo gram na Jailu nie szczególnie na wiocha ale gram jestem ju sporo znam wszystkie zasady tego serwera Kreda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Po pierwsze - schemat. Po drugie to nie wiocha a wiejska chata , jeżeli masz braki ze zrozumieniem co czytasz to jestem ciekaw jak zapamiętałeś ( o ile w ogóle przeczytałeś) zasady naszego JB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreda Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 Prosze daj mi Admina na próbe jak coś sknoce to mi zabierzesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 :mur: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreda Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 bardzo bym prosił ale pewnie i tak bym nie dostał :cfaniak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 boże nie rób wiochy ... Kreda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 jedynie wyrozumiałość dla upośledzenia powstrzymuje mnie przed napisaniem czegoś adekwatnego . w skrócie - SCHEMAT szkicuj kurwa. Poza tym, pierdolnij się i zastanów nad treścią podania. Pozdrawiam serdecznie. Wyrozumiały Ursek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Zamykam ten śmieszny temat. Przynajmniej widać ,że składająca osoba nie jest odpowiednia na te stanowisko. Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts