pw.pw Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Imie: Marek Wiek: 21 Nick w cs'e: Pw, Nick STEAM: m3n3l95 Ile grasz na serwerach ? : ogólnie na wiejskiej od nie dawna. Mam zamiar grać cały czas Średnio godzin? : Wieczorki Zajęcia:Skoki Spadochronowe ,Siłownia ,Box ,Cs Miałem admina? : Tak Gdzie? : Promount , Cs-Global ,Royal-cs Strzelnica Mountera ,Szlifownia-skila .alcatraz .strzelnica podlaska. i tam jeszcze pare nie istotnych serverow :-P Umiejętności :Potrafię spalic 15 jontow :-) a pozatym to nwm Co mogę zaproponować?: Utrzymywanie porządku milej atmosfery i wiadomo jak każdy pisze chce byc troche orginalny ,Sami się przekonacie. Dlaczego ja? : a Dlatego nie przydam się czasami są takie dni ze wgl nie ma zadnego admina ani na steame ani na serverze a wtedy jest naj wiecej osub ktore oszukują. Czy będę dawał Składkę na admina?:z Tym to maly problem bo obecnie oplacam studia i tam jeszcze prare innych spraw Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Generalnie rzecz ujmując jestem na TAK. Mimo, że na forum króciutko, na serwerze bardzo często i wierze, że to nadrobi pw.pw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Na TAK pw.pw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 masz 3 razy TAK ... przechodzisz dalej ......................... Jasnie Panie czyn swoja powinnosc ... pw.pw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Takze jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 może być mały problem z tą składką, ponieważ sponsorami nie jesteśmy do wyboru jest 5zł ms/c lub 50 reklam ms/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pw.pw Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 o takiej kwocie nie bylo mowi więc mi pasuje;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 a ty myślałeś że ile 50 :-D ? podeślij mi swoje steam id na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 zrzucamy sie po 5 zlotych, tyle co by serwer utrzymac na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts