Czerii Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Imie:Michał Wiek:15 Nick w cs-ie:Czerii Nick STEAM:---- Ile grasz na serwerach wch? :ok 5 godzin Średnio godzin? :ok 5 godzin Zajęcia:Kiedyś yoyo Miałem admina? :Nie ale ogarniam komendy Gdzie? : Umiejętności :Wszystko co potrzeba- Jakby co to się doucze Co mogę zaproponować? : Sympatyczna i miła atmoswerę na serwerze oraz przyjemność z gry Dlaczego ja? :Poniewarz nadaje sie na admina a chyba ich wam brakuje Czy będę dawał Składkę na admina?:Pewnie ze tak Linki do 10 reklam:No i tu jest problem mam i ale dorobie jak bedezie trzeba Zapraszam na Wiejską-Chatę - Elite-ZoNe.pl http://www.csmaps.pun.pl/viewtopic.php?pid=564#p564 Tu jest 2 reklama i na puchatku mam 1 ale musi moderator ją zaakceptowac. Jest jeszcze 3 ale znowu musi moderator zgodzic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 czy to sa kpiny?? grasz 5h na serwie wch i juz zlozyles podanie nawet 10 reklam niezrobiles Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Imie:Michał na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Dmg czego na nie bo imie michał?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Coraz więcej MichaUf :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Za to gracjanuff mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Poniewarz nadaje sie na admina Na pewno nie. Jeżeli na starcie robisz takie błędy to ja dziękuje również z tego miejsca. Kiedy składając podanie na taką ważną funkcję (admin również ma prezentować wiejską społeczność) nie starasz się wypaść najlepiej to nie oczekuj ,że będziesz dobrze odebrany. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Za to gracjanuff mało no U mnie w mieście ludzi z takimi imionami jest ok. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 czy to sa kpiny?? grasz 5h na serwie wch i juz zlozyles podanie nawet 10 reklam niezrobiles Ale ja gram 5 godzin dziennie na serwerze. A reklamy mogę zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 zrób te reklamy . Lubie cię ale to się nie liczy w podaniu Niestety z przykrością na neutral ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ze nie gram nie oznacza ze nie mam glosu. A reklamy mogę zrobić. moge? musisz kurde kolego nie ma reklam nie ma pozytywa ale i tak nie bedzie bo podszedles do tej sprawy z lekcewazeniem. masz 2 posty na forum... nie ma steama... sory na nie, lubie ciebie ale na admina trzeba zasluzyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czerii Posted March 23, 2012 Author Report Share Posted March 23, 2012 Z góry sorki za błędy.Zapomnijmy o tym.Zrobię niedługo 10 reklam złoże podanie i zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Postaraj się za jakiś czas, zacznij się udzielać na forum ( wówczas ludzie Ciebie poznają) i dopiero złóż podanie Pozdrawiam, Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts