La5ka Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Twój nick(też w temacie): La5ka Twoje steam id: STEAM_0 : 1 : 22231238 link do screena bana: Nie mogę zrobić ss konsoli, mianowicie widać zrzut ekranu tylko cs'a własne alibi: Owszem obraziłem FanzloH Lowca Szparek, ale nie jego rodzinę, przyczyną mojej obrazy wobec tego admina były jego bluzgi rzucane na innych graczy w tym także na mnie np. "Tak kończą frajerzy, giniesz kurwo, bot itd." Rozumiem że go uraziłem i mogłem dostać bana, ale dopisał "rodziny" i dał mi bana na 7dni. Server # 66 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin FanzloH Lowca Szparek : ** [AMXBANS] You have 6 dni , 21 godzin , 34 minut i 17 sekund left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : La5ka [AMXBANS] Reason : ' Obraza rodziny ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 22231238 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.11.6 Proszę o złagodzenie bana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Jeju czlowieku tu kazdy kazdemu jezdzi po wszystkich i po wszystkim ty chyba wogole tego servera nie znasz i gracza juve co by twoja matke na wylot opisal a ze dal ci bana to hmm ja tam nie wiem niech sie inni wypowiedza a jezeli urazilo cie to ze powiedzial do ciebie bot czy giniesz kurwo no to zmien server albo wylacz sluchawki bo to jest na porzadku dziennym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 masz bana kurwo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts