La5ka Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Twój nick: La5ka Twoje steam id: STEAM_0 : 1 : 22231238 Nick Admina , na którego składasz skargę: FanzloH Lowca Szparek data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo: 21 marca 2012 około 14. Opis Sytuacji: Mianowicie ten admin obraża innych graczy na serwerze: "Tak kończą frajerzy, giniesz kurwo, bot itd." Odpowiedziałem na jego bluzgi i otrzymałem bana na 7 dni, i skłamał dając powód: obraza rodziny. Nie ukrywam że powiedziałem mu kilka niemiłych słów, ale to admin powinnien zachować się jak na takiego przystało, i nie doszło by do takiej sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 na tym serwerze jest tylko jedna zasada odnośnie kultury mianowicie nie można wjeżdżać na rodzinę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Ja bym prosił by ktoś zajrzał w logi skoro oni do siebie pisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Nick Admina , na którego składasz skargę: FanzloH Lowca Szparek on ma admina bodajże od dwóch dni. Niby ten klimat ale jak był graczem to tak się nie zachowywał. Czyżby władza uderzyła do głowy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 to widocznie krótko z nim grałeś ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 hahahahaha sad story bro to ja wam powiem jak to wygladało ludzie którzy tam grali to potwierdzą jak siedzą na forum to było tak...jechałem go jak gracza który 1 raz grał w cs-a to zaczoł mi cisnąć "fanzloh gownie" jak na normalnego człowieka przystało odpowiedziałem mu "ryj frajerze" w next rundzie znow go pojechałem i mu powiedziałem "tak kończą frajerzy" (zaczął pierwszy wyzywać wiec niech ma) była jeszcze wymiana paru zdań po czym powiedział "twoja stara mi może do ryja wziąść" poczym dostał bana bo wyzywać mnie można bo odpowiem nie jestem dzieckiem żeby walić fochy...ma problem do mnie niech mnie wyzywa nie moja rodzine dziekuje tyle na ten temat ale to admin powinnien zachować się jak na takiego przystało, a gracz już nie musi ? pierdolenie o szopenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 No admin jednak reprezentuje wiejską chatę, gracz musi tylko przestrzegać jego regulaminu. No ale co do sedna sprawy to akurat 4fun więc nie rozumiem skąd ta gadka, koledze należy się unban. jechałem go jak gracza który 1 raz grał w cs-a to zaczoł mi cisnąć jak na normalnego człowieka przystało odpowiedziałem mu "ryj frajerze" next rundzie znow go pojechałem (zaczął pierwszy wyzywać Z tego co napisałeś wynika,że to Ty go sprowokowałeś a więc należy mu się unban. Sam go wyzywałeś a go banujesz? Trochę nie zdrowe podejście do sprawy. Oby to była ostatnia skarga na Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 chwila moment czytaj uważnie jechałem go i zaczął mnie wyzywać to mu odpowiedziałem a nie bedzie mi mowił ze moja matka mu loda bedzie robić ! nie rób sobie jaj kurwa a z tym pojechaniem to chodzi ze go karałem czaisz ? zabijałem,owniłem,niszczyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi. Mój błąd. Jednakże warto by zajrzeć do tych logów Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 boże...i tylko sie denerwuje...ten człowiek używał micro w logach nie zobaczycie był tam jeszcze 1 admin nick miał " . " zwykła kropka powinien to słyszeć Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Szukałem z pomocą Adama i nie znalazłem tej rozmowy. Czyli jedyne co zrobić to dać UB ,bo mi się wydaje ,że będzie to słuszne. Wiecie co zrobię tak. Dałem UB la5ka ale jeżeli jeszcze raz obrazi rodzinę to będzie tydzień czekał i dzień dłużej ode mnie. Nie będę piperzył o tym klimacie cały czas. Ma być śmiesznie ,a tu widzę cały czas osoby ze skargą ,bo mnie ta obraził. No kurwa. Prowokator kochany moderatorze ... czyń swą powinność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 mianowicie nie można wjeżdżać na rodzinę Twoja stara jest taka gruba, ze jak zrobiles jej zdjecie w zeszle swieta, to nadal sie drukuje. ✪ Thunder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Właśnie tak ja to blunt zrobił... eMtek przecież zaraz nie pójdzie sie powiesić czy sie zarżnąć OMG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 a to jest moj kolega !!! odebrał bym to jako żart jak by nim był...zero sprawiedliwości...jakiś byle cwel bedzie mi matke wyzywał a i tak może to robić dalej bo dostał ub !! a skąd to wiem ? bo znow bedzie pierdolil przez microfon i nie bedzie tego w logach jak go zbanuje to jest perfidna prowokacja mojej osoby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
La5ka Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 Dziękuje, za UB. FanzloH szkoda że nie nagrałem Twoich wypowiedzi, bo kłamiesz... Czytając Twoje kolejne wypowiedzi widać jak jesteś autentyczny- obrażasz ponownie tutaj na forum jakiś byle cwel Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 bo jesteś nim...a zasłużyłeś na miano takiego czegoś po tym jak wyzywałeś moją matke...i przy tym zdaniu zostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts