Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na BumBleBe

Recommended Posts

Nick podczas gry: IzzyXxX

Osoba na którą składasz skargę: BumBleBe

Data i godzina: Dzisiaj, kilka minut temu

Opisz sytuację: Byłem simonem i prowadziłem normalnie, bo nie wiedziałem, że jest FD. Gdy zabiłem BumBleBe dostałem bana na 4h za to, że zabijam na FD. Każdy może nie zauważyć, że jest FD (mógł BumBleBe powiedzieć, a nie celowo dać się zabić, żebym dostał bana). Poprostu FD zrobiłbym następnego dnia i przeprosiłbym za to, a nie trzeba odrazu nie banować. Ten admin lubi banować za byle co. Proszę o usunięcie mi bana, lub nauczyć tego admina jak się nim posługiwać.

Wycinek z konsoli: [AMXBANS] You are Banned from this server by admin BumBleBe

[AMXBANS] You have 3 hours , 58 minutes and 44 seconds left on your ban.

[AMXBANS] Banned nick : IzzyXxX

[AMXBANS] Reason : ' Zabijasz na FD '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1635069556 '

[AMXBANS] Your IP : ' 81.190.182.

Nie pisali, że jest FD. Nie mówię, że nie zasługuje na bana, ale powinieneś mi dać ostrzeżenie, a nie od razu banować, aż na 4h ! Dopiero, gdy Ciebie zabiłem napisałeś mi tak: "7 idioto". Mogłeś mi to odrazu napisać, a nie jak ciebie zabiłem, żebym dostał bana.

I ban minął, a BumBleBe nie poniósł żadnych konsekwencji.

Graczy po prostu jest wredny i lubi banować (wczoraj nie było killday, ponieważ box nie działa przy dużej ilości graczy i 1 osoba z TT zabiła CT i dostała bana na 4h) i jeszcze jego nie ogarnięty brat wchodzi sobie na admina kiedy chce, a ZIOMEX po prostu go broni.

jeżeli ma brata to załóżcie mu admina na nick i będzie po sprawie ,bo jeszcze przez niego straci tą posadę. Tym bardziej ,że w obecnej chwili nie jest wiadome kto z nich lubi banować albo popisuje sie przed drugim czy ma władzę.

kim oni są ,że mu karzą... omg. Jeżeli chce używać admin to niech złoży podanie jak każdy z JB ,bo skargi są, nie widzisz tego? Rozszarpują Twoją reputację poprzez zachowanie Twojego brata czy tam Twoje ,bo nie gram i nie wiem. Ale rób tak abyśmy nie wiedzieli ,ze to Twój brat banuje i rób tak aby nie było żadnych skarg.

Po 1 nie karze mu banować tylko karze mu wyrzucać ludzi z CT jeżeli ktoś nie ma mikro albo FK robi tylko to więc mnie proszę w nic nie wciągać .A i po 2 dMg nie grasz na JB nie wiesz jak to jest jak jakieś dziecko wejdzie i zacznie zabijać TT bez powodu . Kiedy wejdzie brat Buma (SaNoK) i mówi , że nie ma Buma no to on wchodzi ale ja mu karze tylko wywalać z CT to wszystko. I po 3 adminów gra teraz mało , gram długo i widzę tylko Buma i Coacha na JB jako admini . Coach rzadko wchodzi Bum częściej więc gdy nie ma admina cały czas są FK. Nie chciałbyś grać na serwie gdy są dzieci w CT ;)

moje zdanie jest oczywiste

1 konto dla jednej osoby, jesli ktos ma do niego dostep = admin to max co mozna posiadać. Niezaleznie od tego kto to by byl. Chyba ze obie osoby spelniają warunki przysługujące administratorowi - nie ma wtedy tematu.

Leci srogie upomnienie, jeszcze jedna dobrze uargumentowana skarga i moze być niewesoło.

Dbajmy kurwa Panowie o dobry klimat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.