daro Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Imie:Krzysztof. Wiek:16 (koncze 18 kwietnia). Nick w cs'e:daro. Nick STEAM:halo_z_toba? Ile grasz na serwerach wch? :od dawna licząc to prawie 2 lata ale to więcej grałem na 4fun niż na innych ale teraz przeszedłem na Zombie Mod. Średnio godzin? :w dni od poniedziałku do piątku maks 4 godziny a w weekend moge nawet z 7 przesiedzieć. Zajęcia:CS , komputery . sport. Miałem admina? :Tak. Gdzie? :Just-Frags. Umiejętności :znam komendy i ogarniam je. Co mogę zaproponować? :miłe granie bez cziterów. Dlaczego ja? :Gram dosyć długo i myślę że, się nadam. Czy będę dawał Składkę na admina?:Tak. Linki do 10 reklam:reklamy zrobię na jutro będą czekam wciąż na akceptację ich. 1. 3MOD.pl Pasja & Gra | Najlepsze Serwery cs 1.6 Call of Duty DeathRun Klasy Exp Mod FFA BF2 Only dd2 :: Wiejska-chata.pl najlepszy serwer w polsce 2. Wiejska-chata.pl najlepszy serwer w polsce !! - Elite-ZoNe.pl 3. Forum Counter-Strike :: Zobacz temat - Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 4. http://cs-lublin.pl/...php?f=17&t=6402 5. Sieć Serwerów Cs 1.6 :: Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 6. Serwery Counter-Strike 1.6 Non Steam & Steam - Serwery CS 1.6 :: Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 7. [steam/NonSteam] Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 8. Cs-KingZabijaka :: Zobacz temat - Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce !!! 9. Wiejska-chata.pl Najlepszy serwer w Polsce ! - Forum Cs-Harnas.PL 10. http://cs-soplica.com/topic/49007-wiejska-chatapl-najlepszy-serwer-w-polsce/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 reklamy zrobię na jutro będą czekam wciąż na akceptację ich. aha, aha W sumie nie ma sie do czego przyczepić po podaniu, no może do tych reklam ,które będą rzekomo jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 dMg na większość reklam oczekuje akceptacje ale postaram się na jutro dodać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 dMg na większość reklam oczekuje akceptacje ale postaram się na jutro dodać No to także jutro będzie rozpatrzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 także ten tego ode mnie na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 ja osobiście jestem za, spoko osoba, kulturalny i wogóle TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 koleś ogarnia, wiele z nim grałem jak i wiekszość ludzi. pokazuj sie na forum i dorob te reklamy szybko tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takus Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 jestem na tak powod up Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 popraw 2 pierwsze reklamy bo wkleiłeś tylko nazwy tematów a nie linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 dobra mam reklamy to jak bede Administratorem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 poczekaj jeszcze na wypowiedzi innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Tak wiem zabradzo sie podnieciłem :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 dodany na okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts