qen Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Twój nick(też w temacie): Q Twoje steam id: STEAM_0:0:17003254 link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) : 1483018554.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Screeny spakuj winrarem i wrzuć na speedyshare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 ja pier..... chyba wam sie nudzi i meczycie niepotrzebnie ludzi... http://speedy.sh/BZ8Zu/cstrike-polish.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Czyste ja pier..... chyba wam sie nudzi i meczycie niepotrzebnie ludzi... nie tym tonem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 never ale tez mi sie wydaje dziwne najlepiej niech wrzucaja na image albo niech tak wstawiaja bo ci do winrara wbjebie ktos kiedys wirusa i bd mial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Czyste nie tym tonem .. :-) Nadal nie moge wejsc na serwer... Zirytowalem sie. Zamiast spedzic czas na granie to siedze i czekam na unban juz ponpol godziny. Masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 spojonie czlowieku admini maja prywatne zycie nauczcie sie ze niesa na zawolanie ani niesiedza 25/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 bumblebe, my przyjmujemy tylko spakowane screeny, po to by można było podejrzeć w photoshopie czy nie były w jaki kolwiek sposób przerabiane na podglądzie imageshack nie jesteśmy w stanie tego ocenić i jeśli ktoś jest mądry to posiada antivirusa na kompie... clear ub and closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts