Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Jan

Nick w cs'e: Kramarq / KraMaR

Nick STEAM: Niestety NS :(

Ile grasz na serwerach wch?: Ponad 2 miesiące

Średnio godzin: ok.3 godz.

Zajęcia: Szkoła, wszelakie sporty (w tym wspinaczka wysokogórska, lekkoatletyka), CS

Miałem admina?: Niestety nie, ale musi byc ten pierwszy raz :P

Gdzie?:

Umiejętności: Amx 8/10 :P

Co mogę zaproponować?: Przede wszystkim porządek na serwerze, umilenie i ułatwienie innym gry

Dlaczego ja?: Poniewasz to gracze z JB podsunęli mi pomysł, żebym złozył podanie, poza tym uważam, że ogarniam, i troche osób mnie juz tam zna

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście, nie śmiałbym nie dać :P

Link do 10 reklam: Zrobie reklamy jeżeli ewentualnie podanie zostanie rozpatrzone

P.S wiem, że nia mam postów na forum, ale to da się zmienić

ok, zaraz się biorę za robienie reklam, lecz z postami, to od razu nie nadrobię :P

Nie chodzi nam o spamowanie w starych tematach i głupie posty jestem na tak, jestem na nie. Nie mówię ,że Ty to robisz ale to przestroga dla innych. Możesz mieć te 3 - 4 posty, głównie chodzi o przeglądanie forum i bycie na bieżąco. Admin spełnia kryteria i jestem na tak (nie gram na serwerze ale zważcie ,że spełnia kryteria jako jeden z nielicznych ;O)

Od spamu jest specjalny dział

Zobaczymy resztę podejmą administratorzy oraz inni gracze .

ja tam daje NEUTRAL,ponieważ nie posiadałeś admina i nie wiemy czy się znasz na tym .

Przepraszam ale anuluję "NEUTRAL" i postanawiam dać mu ocenę pozytywną .

Kolega nadaje się na admina dopiero po kilku dniach zauważyłem jego perfekcyjność choć nie miał admina,to wypisał mi wszystkie najpotrzebniejsze komendy administratora.

Proszę o pozytywne i szybkie rozpatrzenie tego podania,ponieważ kolega naprawdę się nadaje na stanowisko administratora.