Never Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Witam. Chcę wam zaproponować Plugin / Ustawienie plugina. Jeżeli gracz zabije Nemesisa to w następnej rundzie otrzymuje broń dla V.I.P. Broń będzie miał dopóki go nie zarażą lub zniknie mu wtedy jak zakończy się runda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 mhmmm ;d niegłupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 broń dla vipa jest dla vipa a nie dla każdego jak dla mnie bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Jak nie broń V.I.P to może być jakaś inna. Nemesis nie jest często ( chodzimy mi o Nemesis Mod a nie Armageddon Mod ) więc przydała tam by się jakaś nagroda Zamiast broni V.I.P można dać Bazooke ( wiem,że się na nią nie zgodzicie ale to przykład ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 To może by tak zamiast tego dodać tą broń ,którą posiada survivor no i ta która jest za ammo packi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 hehe rzadko aby zwykły gracz zabił nemka ale załóżmy że zabił. Mhm autokampa może być i spoko to silna broń i troche kosztuje tych ap. co wy na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts