Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

PB

Club
 Share

Recommended Posts

Niewiem, czy to dobry dział na takiego posta, ale co atm :P

Więc mam propozycję do szanownej administracjii serwerowni, mianowicie, można by zrobić Serer Counter-Strike PaintBall MOD. Według mnie właśnie takiego serwera jeszcze tylko brakuje na Wiejskiej Chacie. Ja osobiście bardzo lubię PB i chętnie bym grał, założę się zresztą, że inni gracze też chętnie by pograli na takim serwerze.

Dziękuję Kramar

Wiem ,że kierujesz to do administracji ale społeczność wiejskiej również powinna mieć zdanie na ten temat. Z tego co pamiętam wdrążany był sporą ilość razy temat o PaintBall modzie. Sam również raz popierałem raz byłem przeciwny. Niekiedy doszło do tego ,że ktoś miał zrobić taki serwer i coś tam rzeczywiście było. Nikt nie grał i się tym nie zajął. Wiem również ,ze obecnie ludzie wymyślają przeróżne dodatki do aby zrobić serwer dobrym ,a zarazem grywalny. Jest bardzo trudno patrząc również na konkurencje i serwerownie , na których mod PaintBall zajmuje 1 miejsce. Przez tą wiedzę mogę powiedzieć ,że nie zdołamy bardzo szybko wypromować takowego serwera. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale Jaśnie Pan chciał zakupić jakiś serwer ( chyba PB ) albo się mylę. Z resztą ja na ów czas jestem na nie.

Cod MoD to również jest sporo roboty. Zależy jaki chcecie zrobić ,bo są serwery denne i postawione z modem podstawowym i są grywalne. Są takie serwery ,które są dopracowane o każdy szczegół ,a graczy jak ich nie było tak ich nie ma. Jeżeli chodzi o mnie to do projektu z CodMod'em mogę się przyłączyć. Pomóc w instalacji, pluginach ,a miałem swój serwer codmod i również mi się nie udał. Żadnych graczy ,a naprawdę przy nim pracowałem.

Cod MoD to również jest sporo roboty. Zależy jaki chcecie zrobić ,bo są serwery denne i postawione z modem podstawowym i są grywalne. Są takie serwery ,które są dopracowane o każdy szczegół ,a graczy jak ich nie było tak ich nie ma. Jeżeli chodzi o mnie to do projektu z CodMod'em mogę się przyłączyć. Pomóc w instalacji, pluginach ,a miałem swój serwer codmod i również mi się nie udał. Żadnych graczy ,a naprawdę przy nim pracowałem.

pomoc raczej nie będzie potrzebna bo jeżeli kupimy to rozkręcony serwer z cod modem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.