Club Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Niewiem, czy to dobry dział na takiego posta, ale co atm Więc mam propozycję do szanownej administracjii serwerowni, mianowicie, można by zrobić Serer Counter-Strike PaintBall MOD. Według mnie właśnie takiego serwera jeszcze tylko brakuje na Wiejskiej Chacie. Ja osobiście bardzo lubię PB i chętnie bym grał, założę się zresztą, że inni gracze też chętnie by pograli na takim serwerze. Dziękuję Kramar Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Wiem ,że kierujesz to do administracji ale społeczność wiejskiej również powinna mieć zdanie na ten temat. Z tego co pamiętam wdrążany był sporą ilość razy temat o PaintBall modzie. Sam również raz popierałem raz byłem przeciwny. Niekiedy doszło do tego ,że ktoś miał zrobić taki serwer i coś tam rzeczywiście było. Nikt nie grał i się tym nie zajął. Wiem również ,ze obecnie ludzie wymyślają przeróżne dodatki do aby zrobić serwer dobrym ,a zarazem grywalny. Jest bardzo trudno patrząc również na konkurencje i serwerownie , na których mod PaintBall zajmuje 1 miejsce. Przez tą wiedzę mogę powiedzieć ,że nie zdołamy bardzo szybko wypromować takowego serwera. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale Jaśnie Pan chciał zakupić jakiś serwer ( chyba PB ) albo się mylę. Z resztą ja na ów czas jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Okej, nie wiedziałem, że był już taki temat. Może iśc do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Nie, nie. Być może z perspektywy czasu zmieniła się opinia niektórych osób. Temat założony nie dawno ,a prosiłem administrację o udzielenie odpowiedzi także można poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Z mojej strony to wygląda tak serwer jaki będzie kupowany w pierwszej kolejności to cod mod o ile budżet nam na to pozwoli bo na razie krucho z kaską więc na tę chwilę o paintball modzie można zapomnieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Cod mod ! jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Cod mod ! jestem za może być Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Cod MoD to również jest sporo roboty. Zależy jaki chcecie zrobić ,bo są serwery denne i postawione z modem podstawowym i są grywalne. Są takie serwery ,które są dopracowane o każdy szczegół ,a graczy jak ich nie było tak ich nie ma. Jeżeli chodzi o mnie to do projektu z CodMod'em mogę się przyłączyć. Pomóc w instalacji, pluginach ,a miałem swój serwer codmod i również mi się nie udał. Żadnych graczy ,a naprawdę przy nim pracowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 dzieci COD Moda Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Na COD MODZIE fajnie się gra:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Cod MoD to również jest sporo roboty. Zależy jaki chcecie zrobić ,bo są serwery denne i postawione z modem podstawowym i są grywalne. Są takie serwery ,które są dopracowane o każdy szczegół ,a graczy jak ich nie było tak ich nie ma. Jeżeli chodzi o mnie to do projektu z CodMod'em mogę się przyłączyć. Pomóc w instalacji, pluginach ,a miałem swój serwer codmod i również mi się nie udał. Żadnych graczy ,a naprawdę przy nim pracowałem. pomoc raczej nie będzie potrzebna bo jeżeli kupimy to rozkręcony serwer z cod modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Tak też myślałem. Macie już coś na oku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Hmmm brat gra na jednym , gra tam dużo ludzi po 30 ale wątpię że go sprzedadzą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Poszukajcie na google serwerów na sprzedasz. Może coś znajdziecie. Hmmm brat gra na jednym , gra tam dużo ludzi po 30 ale wątpię że go sprzedadzą . To po co tutaj o nim piszesz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Pisze wątpię czytaj dokładnie nie mam pewności że nie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 jak będziemy mieli zamiar kupić to sobie znajdziemy zamykam bo nie potrzebny spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts