lukeliju Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Twój nick(też w temacie): LuKe. Twoje steam id: STEAM_0:0:32262645 link do screena bana: nie zrobiłem screena bo wyłączyłem cs. własne alibi: żadne - brak demka/SS - dostałem bana za to że hacobito sądzi ze mam dalej aktywnego bana na forum. Niżej dodałem screen potwierdzenia o unbanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 jak nie ma ss-ow to ub...bo tutaj z tego co sie dowiedziałem nie ma speców od tego aby oglądać demka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 28, 2012 Author Report Share Posted March 28, 2012 Hacobito przestan wkoncu sie na mnie wyżywać jesli nie potrafisz grać to przestan grać. . . to jest celowe banowanie tak aby nawet tydzien-dwa mnie nie było. Ban dawno,dawno temu sciagnięty... coś ci sie pomyliło człowieku. Niby jak mogłem grac na steam na serwerze mając bana... ciagle masz bana za czity, watek na forum FanzloH @ - nie potrzebuje adwokata i przestan nabijać sobie posty. : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 bana zdejmuje. hacobito nastepnym razem w razie podejrzen wal screeny lub najlepiej demko. w poprzednim watku luke zostal uniewinniony z powodu braku wystarczajacych dowodow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 FanzloH @ - nie potrzebuje adwokata i przestan nabijać sobie posty. To nie jest nabijanie sobie postów tylko wypowiadanie się do tematów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts