Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

[KONKURS] 3 Adminy + 5 Vipów do rozdania!

Amur
 Share

Recommended Posts

dr.png

Jak wiadomo, na serwerze jest dwóch biernie uczestniczących w życiu serwera administratorów

No i po prostu wpadłem na pomysł - czemu niby nie podarować trzech adminów za darmo!

Od dzisiaj możesz być jednym z nich! Potrzebujemy Ciebie! NIE! Wcale nie musisz płacić 11.07PLN!

Wystarczy że wykonasz 35 reklam, napiszesz podanie, nie ważne ile masz lat! - Admin jest twój! To wcale nie jest skomplikowane!

Sądzisz że to dużo pracy!? Mylisz się! Admina otrzymasz na 40 dni! Wiesz jaka to jest reputacja!? Nagle przybędzie Ci dwudziestu znajomych, będą się chwalić! Ej Ty, mój kumpel jest adminem na Wiejskiej-Chacie! Niech poczują do Ciebie Respect!

Pokaż im, że nawet bez pieniędzy jesteś osiągnąć sukces!

Trzydzieści reklam - Maksimum 1h pracy = ADMIN NA 40 DNI - I TO ŻADEN OKROJONY!

Aby poprawnie umieścić reklamę na forum, gdzie masz zamiar zareklamować Wiejską - Chatę potrzebujesz wzoru!

Wcale nie musisz go szukać! Zrobiłem to za Ciebie! Zaoszczędziłeś kilka minut, do dzieła!

Reklama + Kod:

A może pragniesz zobaczyć, jak to jest pograć na Vipie? Poczuć niesamowitą adrenalinę, szybkość skacząc z przeszkody na przeszkodę!?

Wystarczy że wykonasz 20 Reklam i otrzymasz Vipa na calutki miesiąc, bez żadnych formalności!

Nikt nie zaoferuję Ci tej samej propozycji! Skorzystaj z niej, pokaż że jesteś w stanie zrobić coś dla siebie, i pokazać kim tak naprawdę jesteś! Ja wierzę w Ciebie, jestem przekonany ze zrobisz to bez najmniejszych problemów!

Spiesz się! Konkurencja nie śpi, może Cię wyprzedzić!

Reklama + Kod:

dr.png

Masz ochotę na Admina bądź Vipa? Zrobiłeś reklamy!? WKLEJ JE W TYM TEMACIE!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.