Ciastek :D Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Nick podczas gry:Ciastek Osoba na którą składasz skargę: Simon Mapa: jail_rats Data i godzina: około 16:00 29:03:2012r. Opis sytuacji:Był dzień 6 (nie Niedziela tylko Sobota)i włączył się zbugowany FD wiec wydalem polecenie "totalny bezruch" i zabijałem tych ktorzy sie nie ruszali a Simon dał mi bana za FreeKill IP lub SID (screen): Dowody: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ciastek zabijałeś graczy, w tym też mnie :|, a miałbyć killday, choć było 7 graczy. Kildaya nie było, więc był FD, a ty zabiłeś chyba z 5 osób. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ciastek ja byłem w CT i nie słyszałem, żebyś coś mówił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Simon ledwo dostał admina a tu już skarga lol.. Simon nie banuj za nic,jeżeli jest tak jak Ciastek pisze to ban nie słuszny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo'n Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Było ponad 8 osób z tego co pamietam. Koles z CT krzyknol killday a bylo za dużo osob gdy większosc wchodzila po drabinie ciastek przelecial z góry na dół baniakami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Simon wiec twojim zadaniem bylo powiedziec ze jest Fd poniewaz bylo za duzo TT, a nie bana. I jezeli skargi na admina to w zlym dziale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Troszkę głupie zachowanie no ale nowy admin Ja zawszę daje szansę żeby się wypowiedział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo'n Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Spoko. Trzeba cos zrobic z tym boxem na 6 osob... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastek :D Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 znaczy to była moja pierwsza runda i nie wiedziałem, że ma być killday. A, że włączył sie FD to wydałem polecenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Czyli wszystko wyjaśnione Temat do zamknięcia. Jeżeli macie pomysł na ulepszenie box`a załóżcie nowy temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts