lukeliju Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 wchodze na serwer gram raptem 1 runde i ban... hacobito płacz załączył i płacze tak od wczoraj komu wy dajecie adminów ? Juz od dawna ten typ na odstrzał się kwalifikuje. Nie dość że nie banuje haxów to focha się własnie w n/w sposób bo dostał raz w banke i to 48h temu. Biedna dzidzia dajce mu smoczka. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin hacobito [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'nudzi mi sie LuKe' [AMXBANS] Length: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:32262645' [AMXBANS] Your IP: '83.31.195.237' [AMXBANS] ======================================== brak mi słow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Nie placz juz: http://forum.wiejska-chata.pl/topic/4566-u-luke-3-raz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 ja płacze. SKarge zostawie... RuN również był przy tym . Nie dosc ze jak do ciebie sie pisze i pisalo to miales to w dupie jak latał odpalony typ na serwerze to sobie zabawe znalazłeś banując mnie. Przejdzmy do wątku w/w. Niech ktoś sie zajmie tym typem bo płacz to ty masz we krwi a świadczy o tym bania, ktora wyrwales wczoraj odrazu z placzem na specta poleciales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 I przestan mnie dodawac do FRIENDS :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 aa bo wyjebałeś mnie bo ci spamowałem że na serwerze lata odpalony typ i to kilka razy a ty to miales w dupie ? Oczywiscie masz racje zbedny mi brud we fr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Jeny piszcie sobie na priv bo to jest po prostu nabijanie postow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Hacobito, to chyba dobrze skoro chciał Ciebie dodać na steam by Ci powiedzieć ,że ktoś czituje? Uważam,że to twój zasrany obowiązek by się tym zająć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Nie uznaje takich porad od kogos podejrzanego o czitowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ja grałem z nim nie raz i nie grał jak "cziter" to czemu nie robisz mu tych ss-ów ? zrobisz w odpowiednim momencie uważanym przez ciebie będzie czysty i w końcu przestaniecie się przepychać na forum jak dziewczynki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 prowokator mnie jak ktoś dodaje na steam to myślisz, że przyjmuje zaproszenie? od tego jest forum pisze się na sb czy jest jakiś admin lub say@ blunt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts