Bebej19 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Gram dziś o 14:20 wchodzi kamper i odrazu daje min bana za niewykonywanie celów mapy. Jest to już drugi taki ban za nic, wkurwia sią on za to że będe pierwszy w rankingu i po to mnie banuje. Chodzi mu też o to, że mam staty 14 na 0 dedów i co to że on gra po kilka godzin dziennie i cały czas deda to nie moja wina :niezgadza: AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Kamper [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'cele mapy' [AMXBANS] Czas: '4 godzin' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:47669655' [AMXBANS] Twoje IP: '195.74.51.213' [AMXBANS] ======================================== MISIA jest nawet światkiem :cfaniak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ja cie przepraszam bardzo ale są możliwości wytłumaczenia : Gram dziś o 14:20 wchodzi kamper i odrazu daje min bana za niewykonywanie celów mapy. Jest to już drugi taki ban za nic, wkurwia sią on za to że będe pierwszy w rankingu i po to mnie banuje. Chodzi mu też o to, że mam staty 14 na 0 dedów i co to że on gra po kilka godzin dziennie i cały czas deda to nie moja wina 1. Mogłeś wcześniej nie wykonywać celów mapy i to był zaległy ban. 2. Wątpię ogólnie, że Kamperowi zależy na rankingu. 3. Nigdy nie ma bana za nic 4. Twoje staty zapewne go nie obchodzą ani trochę . 5. Jest HLTV od tych rzeczy. 6. Moim zdaniem prawo podobnie uciekałeś jak byłeś zombie lub po prostu nie grałeś zombiakiem a człowiekiem tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 ja cie przepraszam bardzo ale są możliwości wytłumaczenia : 1. Mogłeś wcześniej nie wykonywać celów mapy i to był zaległy ban. 2. Wątpię ogólnie, że Kamperowi zależy na rankingu. 3. Nigdy nie ma bana za nic 4. Twoje staty zapewne go nie obchodzą ani trochę . 5. Jest HLTV od tych rzeczy. 6. Moim zdaniem prawo podobnie uciekałeś jak byłeś zombie lub po prostu nie grałeś zombiakiem a człowiekiem tak. Tak bo nie mam nic leprzego do robienia tylko stanie i parzenie jak ktoś kogoś zabija, wcześniej grałem z m3ffim to on może to potwierdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 bebej ja cie znam i kiedys robiles duzo reconnectow jak byles zombiakiem teraz sie nieda ale jak zwykle cos zrobiles bana niedostaje sie zanic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 nigdy nie uwierze bejbejowi, sam sobie na to zasluzyles Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 bobej ty kurwa juz skacz klamac na mape weszlem i skampilem z 2ma laserami nabilem 16-0 fragow a ty miales 8 czy 10-0 bilem zombi przez jakies 3 min moze troche wiecej, jak sie czas skonczyl ty nadal miales 0 padniec. teraz mi powiedz co robiles 5min bedac od poczadku mapy zombi????? Acha Misia to gra tak jak ty rekonekt bedac zombi albo wychodzi z servera bomby na 1go wiec niegadaj mi ze ona czy on sa swiadkami. Dodaje ze mi wisi ranking gram bo lubie sie bawic co niema nic doczynienia czy jestem 1 czy 1000czny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Dodaje ze mi wisi ranking gram bo lubie sie bawic co niema nic doczynienia czy jestem 1 czy 1000czny mówiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 ewidentnie ban się należał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebej19 Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 bebej ja cie znam i kiedys robiles duzo reconnectow jak byles zombiakiem teraz sie nieda ale jak zwykle cos zrobiles bana niedostaje sie zanic. Ja ciebie też jak dawałeś sobie surva mówiąc, że kupiłeś sobie ap i jescze ci nie doszły i musisz sobie nabiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 daj sobie spokój każdy tutaj wie, że jesteś wielokrotnym kłamcą i przekręcasz cały czas coś aby tylko zdjęli ci bana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 odczekaj bebej spokojnie tego bana na 10h i postaraj sie nie lamac regulaminu. zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts