skateq Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Witam. Z powodu częstego "znikania" AP u graczy postanowiłem znaleść plugin Banku w ktorym będzie można wpłacać AP. Oto on :http://amxx.pl/topic/22706-zp-bank-ap/ Mam nadzieje że się przyda Pozdrawaim, skateq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 ostatnio nie widziałem aby ktoś narzekał,że znikają mu AP Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 przecież to co my mamy to jest bank tylko że jest taka wygodna że nie musisz wpłacać i wypłacać... a problemy ze znikaniem mają tylko osoby ze zmiennym ip, którym co restart modemu tworzy się nowy sid i na to nie ma żadnego sposobu po za kupnem steama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts