FAILED Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Bany / Unbany piszemy według takiego wzoru: Twój nick(też w temacie): >:[ Twoje steam id: ' STEAM_0 : 0 : 33314099 ' link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin AxeI [bad Boys] [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : > : [ [AMXBANS] Reason : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33314099 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.31.156.102 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : Masz BANA. Sprawdz własne alibi: http://www.sendspace...9212687c15f4046 Ad Dynia: padł strzał i po nim schowałem się zanim wyłączyłem celownik, zawsze tak gram, a ty czekasz jak wyłączysz celownik zanim się schowasz? a celownik został bo mnie zlagowało potem przez te ssy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynia(-_-) Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Hmm albo lubisz ogladac sciany na full zoom albo nie potrafisz wylaczyc zooma albo masz wh, nicy nikogo nie zabiles ale tak patrzenie sie w sciane na full zoom jak na moje oko to w okno do ct to dziwne troche niech sie wypowiedza inni Sory ale ja na screnie nie zobacze jak ty grasz i jak dlugo cos wylaczasz czy cos, a co do mnie to ja wale fast zoom lub bez zooma wiec zadko co zoom jest uzywany przezemnie, nie bylo mnie przy tym jak grales wiec czekaj co inni powiedza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAILED Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 z całym szacunkiem: ile jeszcze czekać na wiążącą odpowiedź? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Clear zaraz odbanuje tylko kantera odpale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAILED Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 thx, by rozwiać wam wszystkie wątpliwości co do mnie napisze temat w poznajmy się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts