ememe Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin Pure EVIL [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : p [AMXBANS] Reason : ' WH wydupiaj idz sie poskarzyc ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25574124 ' [AMXBANS] Your IP : ' 78.88.191.13 ' [AMXBANS] ====================================== Demko z mapy będzie za chwię , aby każdy mógł się wypowiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Tego ciągle banują. KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 jestes bardziej odpalony niz ktokolwiek na tym serwerze , znow dasz czyste screeny i pobiegniesz na skarge. jestes zerem i tyle. i poki bede mial admina zawsze polecisz.... to ze masz chody w realu nie znaczy ze musisz zasmiecac serwer. jestes ZERO bez ambicji p jak pionek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 po pierwsze nie robiłeś skrinów, a po drugie tu masz demko http://hltv.1shot1kill.eu/srv9697/WCH-1204011343-aim_map_hlo_a.dem.zip Czekam na rozpisane czasy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 demko bedzie wstawione rowniez do anticheat.pl , do rozpatrzenia. czasy : od 01:45 strzaly w pacjenta na balkonie , zejscie z mostu strzaly w mur dokladnie po przekatnej na 2 CT ( przekatna ich wyjscia zza muru jeszcze nie miales szansy ich uslyszec ) po czym strzaly w nich jak juz podbiegli z wyjscia zza muru na 02:30 strzelasz w kolesia po lewej stronie po czym odwracasz sie ( nikogo nie widac nawet w jednej klatce ) i czekasz na goscia wybiegajacego zza muru 3:04 strzaly w prawo w goscia na skraju murku a nastepnie w sam mur ( choc nie bylo widac nikogo i slychac nie moglo byc zza dzwieku m4 ) po strzalach w mur odrazu w lewo na glowe goscia ( ktory cie dobil) 5:30 kilka rund lewo prawo pozniej w sciane dokladnie jak szedl przeciwnik i bania najlepiej chyba na 3:04 i na samum koncu scigajac pestkami po murze . czekam na to co powiedza inny gracze nie tylko z czolowki listy http://hltv.1shot1kill.eu/9697 godzina 13:43 demo aim_map_hlo_a http://hltv.1shot1kill.eu/srv9697/WCH-1204011343-aim_map_hlo_a.dem.zip na tym filmie tez kilka razy widac . np : 1:13 gdzie 2 chowa sie za skrzynie pierwszy dostaje bo sie wychyla a 2 perfekcyjnie wycelowana butle . mozna by ksiazke z tym napisac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 noo to już kolejny raz ale moim zdaniem to tylko skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 1:45 - chyba chcesz mi na siłe wmówić to wh bo nawet nie strzalełem w gościa na balkonie, poźniej czekałem na typów co biegli po lewej bo było ich słychac :| 2:30 - wszystki idealnie słychać, kroki strzały, a to, że się odwracam to chyba normalne na takiej małej mapie przy tylu graczach to raszują co rundę. 3:04 - najpierw typ zabił typa z mojego teamu, w 3:05, słychać jak biegnie. Poźniej strzelałem w mur bo tego drugiego, również słychać, przecież na 'walku" nie idzie więc poprostu nie potrafisz wykorzystać słuchawek w grze. http://hltv.1shot1ki...p_hlo_a.dem.zip na tym filmie tez kilka razy widac . np : 1:13 gdzie 2 chowa sie za skrzynie pierwszy dostaje bo sie wychyla a 2 perfekcyjnie wycelowana butle . mozna by ksiazke z tym napisac ten pierwszy to normlany frag, a ten drugi co jest na środkowym balkonie podskakuje na 'kucaniu' Niech się wypowiedzą inni co mają słuchawki, bo Kober chyba chce mi coś na siłę udowodnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ten kober co to za jebane zero i kto mu dal flagi? stop adminom za pieciaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pw.pw Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 ej chwila moment Typ jest odpalony i Tyle kober ma racje jeszcze trzeba demko dać :-D na Bl i tam niech chlopaki robia swoje ;d KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 pw ogladales w ogole to demo? ponoc prawo studiujesz, moze wypadaloby bardziej obiektywnie podejsc do sprawy? kober - czy wrzuciles juz demo na antycheat? podaj link do tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 wlasnie wrzucilem , http://www.anticheat.pl/zgloszenie/pokaz/1175 napisane to samo co tutaj. dalej stoje przy swoim. zreszta nie ja jeden , a sluchawki mam roccat 5.1 z dobra karta , tyle ze WH mi brakuje do twojego kompletu ! ten kober co to za jebane zero i kto mu dal flagi? stop adminom za pieciaka Blunt kolegow na podworku szukaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 poki co Twoja wersje popiera tylko pw ktory chyba nie obejrzal nawet dema, czekam na wypowiedzi dobrych graczy ktorzy maja steama conajmniej od 5 lat, wezme takze pod uwage to co napisza na antycheat.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 5 laT ? Tu malo takich. dajmy kilka dni zobaczymy co sie bedzie dzialo ... szkoda tylko ze jeszcze nikt nie wymyslil zeby demo sie z esl-em nagrywalo bylo by o wiele prosciej w takich sytuacjach !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 demo sie z esl-em nagrywalo bylo by o wiele prosciej ? z eslem? czy z esp? demo z esp nagrywa sie jak sam je krecisz. 5 laT ? Tu malo takich. wiekszosc najlepszych graczy z tego serwera ma steama okolo 8-9lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 esp czy esl , nie znam sie az na tyle w CS ie zreszta sam wiesz bo o wiekszosc ciebie pytam, bede od dzisiaj tylko demka z ESP nagrywal Jasnie Panie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 prosilbym jeszcze o dodanie zgloszenia na http://www.blacklisted.pl/index.html niech tez ocenia, im wiecej tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***Malouda*** Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Typ jak najbardziej odpalony, Banować takich ludzi i tyle. Pure Evil bardzo dobrze zrobił, że go zbanował. Pozdrawiam ***Malouda*** KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Do pieca ! BETON ! KoBeR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 poczekamy na opinie z tego pozniej dam na blacklisted , mam jeszcze jednego asa w rekawie w razie czego Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Wiem że mój post tu gówno da i pewnie będzie ignorowany ale... Demko obejrzałem i jestem pewien że koleś jest odpalony. Pamiętam kiedyś jak graliśmy na awp_india i on też dostał bana. Siedziałem z 5 minut, oglądałem i byłem przekonany że czituje. Powinien mieć perma i takie jest moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 4:25 kolejna ktora przeoczylem , siedzisz na schodach i celownikiem w sciane ( w okno gdzie jest pacjent ) namierzasz go a po chwili czekania wychodzisz z celownikiem na kolesia ktorego inny gracz zabil , wtedy w lewo i kilka strzalow na pacjenta wychodzacego zza sicanmy , i tu jest ciekawy moment jak walisz najpierw jedna pestke w mur , pozniej 3 zeskok z tego miejsca gdzie byles i .. upss nagle zza tego miejsca gdzie strzelales pojawie sie gracz.... to takie oczywiste , a i sprawdzalem bajer z sluchawkami , wyciszylem przod i tyl dzwiekow , zostawilem boki , nie ma szans zebys w kilku sytualacjach zebys slyszal gosci , nie ma takiej mozliwosci..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 tego gościa nie słyszałem, ale jest to niejedyna sytuacja na tym demku, że włąśnie tam strzelam i z drugiej strony, przecięz to takie oczywist, że jest to częsta miejscówka. Jeżeli na Tobie to zrobiło takie wrażenie to śmiem twierdzisz, że grasz w cs-a od miesięcy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 bla bla bla ... nogi ci sie zaczynaja pocic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ememe Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 Odpaliłem jeszcze raz demko i proponuje oglądać uważnie, gdy strzeliłem w ściane po lewej stronie to typa tam nie było jest troche dalej, nie dostał skana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Demko ogladalem i nie zauwazylem nic podejrzanego. bytomianin sam napisal, ze nie zna sie na cs. Zginal pare razy, zbulwersowal sie i zbanowal. smutne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts