Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ub

ememe
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin Pure EVIL

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : p

[AMXBANS] Reason : ' WH wydupiaj idz sie poskarzyc '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 25574124 '

[AMXBANS] Your IP : ' 78.88.191.13 '

[AMXBANS] ======================================

Demko z mapy będzie za chwię , aby każdy mógł się wypowiedzieć

jestes bardziej odpalony niz ktokolwiek na tym serwerze , znow dasz czyste screeny i pobiegniesz na skarge. jestes zerem i tyle. i poki bede mial admina zawsze polecisz.... to ze masz chody w realu nie znaczy ze musisz zasmiecac serwer. jestes ZERO bez ambicji p jak pionek...

demko bedzie wstawione rowniez do anticheat.pl , do rozpatrzenia.

czasy :

od 01:45 strzaly w pacjenta na balkonie , zejscie z mostu strzaly w mur dokladnie po przekatnej na 2 CT ( przekatna ich wyjscia zza muru jeszcze nie miales szansy ich uslyszec ) po czym strzaly w nich jak juz podbiegli z wyjscia zza muru

na 02:30 strzelasz w kolesia po lewej stronie po czym odwracasz sie ( nikogo nie widac nawet w jednej klatce ) i czekasz na goscia wybiegajacego zza muru

3:04 strzaly w prawo w goscia na skraju murku a nastepnie w sam mur ( choc nie bylo widac nikogo i slychac nie moglo byc zza dzwieku m4 ) po strzalach w mur odrazu w lewo na glowe goscia ( ktory cie dobil)

5:30 kilka rund lewo prawo pozniej w sciane dokladnie jak szedl przeciwnik i bania

najlepiej chyba na 3:04 i na samum koncu scigajac pestkami po murze .

czekam na to co powiedza inny gracze nie tylko z czolowki listy

http://hltv.1shot1kill.eu/9697 godzina 13:43 demo aim_map_hlo_a

http://hltv.1shot1kill.eu/srv9697/WCH-1204011343-aim_map_hlo_a.dem.zip na tym filmie tez kilka razy widac . np : 1:13 gdzie 2 chowa sie za skrzynie pierwszy dostaje bo sie wychyla a 2 perfekcyjnie wycelowana butle . mozna by ksiazke z tym napisac

1:45 - chyba chcesz mi na siłe wmówić to wh bo nawet nie strzalełem w gościa na balkonie, poźniej czekałem na typów co biegli po lewej bo było ich słychac :|

2:30 - wszystki idealnie słychać, kroki strzały, a to, że się odwracam to chyba normalne na takiej małej mapie przy tylu graczach to raszują co rundę.

3:04 - najpierw typ zabił typa z mojego teamu, w 3:05, słychać jak biegnie. Poźniej strzelałem w mur bo tego drugiego, również słychać, przecież na 'walku" nie idzie więc poprostu nie potrafisz wykorzystać słuchawek w grze.

http://hltv.1shot1ki...p_hlo_a.dem.zip na tym filmie tez kilka razy widac . np : 1:13 gdzie 2 chowa sie za skrzynie pierwszy dostaje bo sie wychyla a 2 perfekcyjnie wycelowana butle . mozna by ksiazke z tym napisac

ten pierwszy to normlany frag, a ten drugi co jest na środkowym balkonie podskakuje na 'kucaniu'

Niech się wypowiedzą inni co mają słuchawki, bo Kober chyba chce mi coś na siłę udowodnić.

wlasnie wrzucilem , http://www.anticheat.pl/zgloszenie/pokaz/1175 napisane to samo co tutaj. dalej stoje przy swoim. zreszta nie ja jeden , a sluchawki mam roccat 5.1 z dobra karta , tyle ze WH mi brakuje do twojego kompletu !

ten kober co to za jebane zero i kto mu dal flagi? stop adminom za pieciaka

Blunt kolegow na podworku szukaj :)

5 laT ? Tu malo takich. dajmy kilka dni zobaczymy co sie bedzie dzialo ...

szkoda tylko ze jeszcze nikt nie wymyslil zeby demo sie z esl-em nagrywalo bylo by o wiele prosciej w takich sytuacjach !!!

Wiem że mój post tu gówno da i pewnie będzie ignorowany ale...

Demko obejrzałem i jestem pewien że koleś jest odpalony. Pamiętam kiedyś jak graliśmy na awp_india i on też dostał bana. Siedziałem z 5 minut, oglądałem i byłem przekonany że czituje. Powinien mieć perma i takie jest moje zdanie.

4:25 kolejna ktora przeoczylem , siedzisz na schodach i celownikiem w sciane ( w okno gdzie jest pacjent ) namierzasz go a po chwili czekania wychodzisz z celownikiem na kolesia ktorego inny gracz zabil , wtedy w lewo i kilka strzalow na pacjenta wychodzacego zza sicanmy , i tu jest ciekawy moment jak walisz najpierw jedna pestke w mur , pozniej 3 zeskok z tego miejsca gdzie byles i .. upss nagle zza tego miejsca gdzie strzelales pojawie sie gracz.... to takie oczywiste , a i sprawdzalem bajer z sluchawkami , wyciszylem przod i tyl dzwiekow , zostawilem boki , nie ma szans zebys w kilku sytualacjach zebys slyszal gosci , nie ma takiej mozliwosci.....

tego gościa nie słyszałem, ale jest to niejedyna sytuacja na tym demku, że włąśnie tam strzelam i z drugiej strony, przecięz to takie oczywist, że jest to częsta miejscówka.

Jeżeli na Tobie to zrobiło takie wrażenie to śmiem twierdzisz, że grasz w cs-a od miesięcy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.