-=A.N.O.N.I.M.O.W.Y=- Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Nick: -=[A.N.O.N.I.M.O.W.Y]=- Admin: Nie znany chyba (Daje jego zdanie z chatu sorry swojego nie znalazłem ale obraziłem go jak coś słowo na piz..) ===== NPK | Bubi : kurwa osle to jest speedrun i szukam najlepszego respa ===== Logi: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.yoururl.com [AMXBans] Powod: 'sam jestes suka' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:34916529' [AMXBans] Twoje IP: '109.231.54.76' [AMXBans] ======================================== Coś więcej: No tak obraziłem tego NPK | Bibi ale żeby od razu na zawsze banować i z takim powodem to ogarnijcie adminów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAILED Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 skrócić do tygodnia i wg mnie już będzie uważał na słowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Nie ten dział, to deathrun. Przenoszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 UB, ale nastepnym razem nie wyzywaj graczy za to, że nie potrafią grać jęsli sam nie umiesz i zapoznaj się z ogólnymi zasadami speedrun i poradnikiem do tego moda, pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 archeolog mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts