^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Witam wszystkich! Chciałem poruszyć temat bardzo przykrego bugu noża "Nóż skoczka" chodzi oto że bardzo często przez bug nie działa na nim grawitacja. I tu pojawia się pytanie czy można ten bug jakoś naprawić! Bardzo proszę na odpowiedz. Teraz może podyskutujmy na temat całkowicie nie potrzebnych noży. Mysle że takie noze jak "Nóż Ninji" i "Nóż Medyka" nie sa potrzebne. Do "noża ninji" mysle ze zamiast cichych kroków można dodać Mniejszą widoczność (widoczność w 20% - 40%)A co do "noża medyka" , można zmienić nazwę na np. "Nóż LongJumpera" , mógłby on mieć Long Jumpa co 10 sec.A jeżeli to wam się nie spodoba to może nazwa może zostać ,ale miał by on 2 skoki w powietrzu. Dziękuję , i pozdrawiam Sloneczko , myslę ze moje pomysły się przyjmą! :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Nóz medyka jest potrzebny między innymi dla mnie Lubię sobie pograć na DR bez żadnych wspomagaczy typu nóż albo vip ;] Co do buga, siedziałem nad tym kilka dni jeszcze jak serwer był jeszcze na poprzednim forum, szukałem pluginów, wgrywałem różne knife mody i lipa. Może Adam coś poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 3, 2012 Author Report Share Posted April 3, 2012 No dobra ,ale liczy się też to by innym graczom dobrze się. Nie wiem jak chcecie , ja tylko podałem propozycje! A z tego co widzę to racze nikt nie gra nożem medyka , tylko albo skoczkiem , albo sprinterem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 z tym nozem medyka lepiej nie cudowac, ale reszta propozycji moze byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Noż medyka niech zostanie bo ja lubie grać na medyku a tamte propozycje Są Okey. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SlonkO^ ProStyleBH Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Tak wiec z tego co widze to chcecie ,aby "noz medyka" zostal. Wiec czego by nie zostawic "medyka" I normalnie dodac ten noz "long jumpera". Powinnismy sprawdzic jak sie on sprawuje , a potem podjac decyzje - zostawic , czy nie. Sorki za interpunkcje I Ort. b niestety nie ma mnie w domu i pisze na iPadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Fakt, Nóż Ninji jest może nie potrzebny, ale jak ostatnio widziałem, to dosyć osób używa go będąc w TT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts